Essence Cinderella Blush + Highlighter.

De collectie ligt nog steeds in de schappen dus ik vond een review over de LE blush en highlighter nog wel kunnen ;) Zeker omdat 1 van de 2 een massive favoriet is geworden.

cinderella blush highlreview

essence cinderella blush

Als eerste dan maar mijn favoriet: de blush! Wonder boven wonder ben ik niet zo hysterisch enthousiast over de highlighter, maar deze blush is gorgeous! Een peachy roze blush met fijne shimmer, perfect gepigmenteerd en lekker makkelijk te blenden, wat wil je nog meer? De naam van de blush is ook erg cute,  01 So This Is Love, lekker toepasselijk voor het thema van deze LE.

essence cinderella highlighter

De highlighter is gorgeous, don’t get me wrong, maar naar mijn idee alleen echt heel mooi in de verpakking. De roosjes zijn super pretty en ik moet zeggen dat ik wel een beetje teleurgesteld was toen ik hem uiteindelijk op mijn gezicht uitprobeerde. Ik had veel meer pigment verwacht (zoals bij de metal glam le gouden highlighter welke mijn all time favourite is), maar ik moet mijn kwast er echt in worken like a boss, om een beetje duidelijke glow op mijn jukbeenderen te krijgen. Misschien ben ik gewoon te bleek, maar dat zou een highlighter gewoon moeten kunnen negeren. De kleur is pretty, een lichte roze highlight met koele ondertoon. Niet gelitterig maar wel mooi shimmery. Al met al is het geen totale fail hoor, maar ik had er gewoon hele hoge verwachtingen van. Gelukkig maakt het uiterlijk van de highlighter al veel goed, en de naam is ook cute 01 The Glass Slipper.

10meiOp deze IG post heb ik beide producten gebruikt, heel subtiel de blush aangebracht want anders was het al snel too much :D

De blush (aanrader!) kost 3,39 euro, en de highlighter heeft ook een prijsje van 3,39 euro.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Essence Cinderella Blush + Highlighter.”

  1. Ik had ook hele hoge verwachtingen van de highlighter, jammer he als het dan tegenvalt. De blush heb ik minder vaak gezien, en die valt mij juist helemaal niet tegen!

  2. Dit is echt een leuke Trend Edition, maar ik heb even een No Buy… Echt teveel aan make up wat ik eerst moet gaan opmaken. Maar die blush…. Verleidelijk =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//