Welke Kant Zal Ik Op Gaan?

Ola lieve lezers,

Ik ben de laatste tijd wat minder aanwezig op het wereld wijde web en dat komt omdat ik steeds minder de neiging heb dingen te “moeten” posten. Nu ik sowieso never nooit niet zal stoppen met bloggen, maar wel merk dat ik niet meer overal over wil schrijven, weet ik niet precies wat jullie graag terug zien op femketje.nl.

femketjeee

Ik wil zelf vooral veel looks schieten, laten zien wat je kunt met (budget)make-up; nail arts maken met hetzelfde achterliggende idee; en af en toe wat persoonlijke posts en een minimaal aantal reviews.

Maar wat zien jullie graag, willen jullie meer nail art, meer looks, meer reviews? Let me know! U roept en ik schrijf ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Welke Kant Zal Ik Op Gaan?”

  1. Ik vind je looks altijd leuk om te zien en zijn ook altijd erg mooi, dus hier mag er van mij nog meer van mij komen!

  2. Ik vind je looks prachtig om te zien. Misschien kun je iets meer een tutorial ervan maken? Verder vind ik nail art ook geweldig. Maar ik vind jou sowieso een topper rn zal je artikeltjes sowieso wel bekijken! Apart lipstickcreaties misschien? Kleuren mixen bijvoorbeeld?

  3. Ik ben altijd erg fan van je looks, en ook van je reviews! Ze gaan altijd erg diep op producten in en je bent een vaste bron wat betreft budgetreviews, dus die zie ik graag! Persoonlijke artikelen vind ik ook erg leuk :) En ik weet dat je niet erg veel tijd hebt, maar video’s zijn ook erg welkom!

  4. Ik vind vooral je looks heel erg gaaf. Reviews kunnen we in principe overal al vinden, dus ik zou zeker doorgaan met wat jij wilt!

  5. Looks vind ik gaaf om te zien en je maandelijkse foto’s zijn ook heel leuk =D Moeilijke keuze, alles is leuk! :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//