Essence Ballerina Backstage 01 Dance The Swan Lake.

Een van de drie lakjes die ik van deze LE heb gescoord is deze super mooie sheer lak 01 Dance The Swan Lake.
Ten eerste vind ik de verpakking echt super cute en toepasselijk voor het thema. Het geprinte kanten design op de dop past er perfect bij. Het kwastje lakt fijn en niet streperig. Het enige nadeeltje aan de lak was dat de dop los kwam van het kwastje toen ik deze voor het eerst opendraaide, maar dat was snel op te lossen met een druppeltje secondenlijm.
Het lakje zelf is echt super mooi en anders (lees; beter) dan dat ik verwacht had. Het is een mooie witte tint met een super mooie roze/paarse parelmoer glans die het lakje wel wat specialer maakt dan de gemiddelde witte lak. Wel is de lak een beetje waterig vergeleken bij andere Essence lakjes, pas dus op dat je niet te veel lak aan je kwastje hebt om een kliederboel te voorkomen!
Okay, het lakje is sheer, iets waar niet iedereen altijd even gek op is. Maar ik moet toegeven; i’m addicted!
Vooral voor nail art, denk aan basiskleuren voor bijvoorbeeld fimo slices of stamping nail art, is deze lak perfect, juist omdat deze zo sheer is met maar 1 laagje. Wil je de lak echt dekkender hebben zit je toch al snel aan een laagje of 3 (maar dan zie je bij mij alsnog de natuurlijke kleur van mijn tips er door).
Dit lakje is op dit moment zeker weten 1 van mijn favorieten en is ook makkelijk bij elke gelegenheid te dragen. Zeker een aanrader dus!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Essence Ballerina Backstage 01 Dance The Swan Lake.”

  1. Mooi lakje, jammer dat die LE de winkel al uit is want de nieuwe LE ligt er bij mij al :)
    X

  2. mooi kleurtje! alleen ben ik niet zo'n fan van lichtte kleuren op het moment en hebben wij de balerina backstage LE niet in de kruidvat :(
    Xx

  3. Waauw echt mooie kleur. Staat ook mooi met lange nagels. & echt z'n leuk blog heb jij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//