Online Shoplog Bershka.

Ola lieve lezers!

Ik kon mezelf net echt niet meer tegenhouden te bestellen toen ik dit artikel van uniquestyle.nl over de nieuwe Bershka webshop zag. Ik ben zelf nog nooit bij een gewone Bershka winkel geweest maar heb al zo ontzettend veel goede dingen gezien en gehoord over de kleding die ze daar verkopen, dat ik wel MOEST bestellen.

Ik ben zelf al langere tijd op zoek naar een aantal blazers die je casual thuis of naar feestjes maar die je ook formeel naar werk en stage kunt dragen. Ik kwam de volgende tegen en heb een zwarte en rode besteld. (€25,99 per stuk!)

Daarnaast was ik nog even verder gaan lurken en kwam toen dit vest tegen. Ik twijfelde heel erg tussen de blauw/groenige tint en een poederroze en besloot uiteindelijk toch voor de laatste te gaan, simpelweg omdat ik al redelijk wat andere tops in een zelfde blauw/groene tint heb. Dit vest kostte me trouwens maar €12,99.

De verzendkosten bij deze webshop vond ik ook erg meevallen (€3,95) en je hebt zelfs meerdere opties qua bezorging (binnen 1/2 dagen of binnen 3-5 dagen) of je kunt de bestelling ophalen in een dichtsbijzijnde winkel. Ik ging voor lekker makkelijk en relaxt *en stiekem ook nog een beetje budgetproof aangezien de snelle bezorging rond de €10 was!* en verwacht mijn bestelling binnen 3 tot 5 dagen.

Ik ben super benieuwt hoe de blazers en het vest vallen, het zal zeker weten wel goedkomen en anders maak ik er wel wat van! Als de bestelling binnen is zal ik zeker nog even een filmpje of een aantal foto’s in een artikel plaatsen met hoe alles zit en staat e.d.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Online Shoplog Bershka.”

  1. ben ook wel benieuwd naar de blazers, maar die moet ik altijd echt even passen, dus misschien toch maar eventjes naar Almere, dat is voor mij de dichstbijzijnde… ben er ook maar een keertje geweest haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//