Miss Sporty lakjes 313 & 328.

Alweer een tijdje geleden had ik bij de Etos (als ik het me goed herinner) deze twee miss sporty lakjes gekocht voor maar €1,50 per stuk tijdens een kortingsactie van 2 lakjes voor €3,00. Ik had zelf nog nooit eerder een miss sporty lakje geprobeerd of überhaupt gehad en voor dit prijsje was de beslissing snel genomen.

#313 is een erg mooie donker paarse tint met erg mooie shimmer. Het lakje dekt redelijk, je hebt toch wel 3 laagjes nodig om deze dekkend te krijgen. Maar als je 1 laagje aanbrengt is dit wel een erg mooie basiskleur voor bijvoorbeeld nail art.
#328 is ook een paarse tint maar dit keer een creamy paarse kleur die geen shimmer bevat. Deze dekt iets beter (2 laagjes is voldoende) en is iets minder sheer dan #313.

Beide lakjes zijn echt super mooi in combinatie met elkaar of los van elkaar, met of zonder extra nail art. Al met al zijn het twee fijne budgetproof lakjes waarvan ik zeker geen spijt heb ze mee te hebben genomen!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Miss Sporty lakjes 313 & 328.”

  1. Ik heb 4 lakjes van misssporty en nu daag ik er 1e, ik vind de kwastjes mega fijn! Ik heb ook 1 die 10 dagen moet blijven zitten, een zwarte kleur die ik eigelijk nog niet getest heb… :O

  2. Missporty was mijn eerste nagellak ooit ! =D
    Vind ze ook heel erg fijn

  3. Ik heb eigenlijk nog niets van dit merk. Maar dit zijn toch wel hele mooie kleurtjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//