Essence Arriba Blush + Eyeshadows.

Okay, ik had voor mezelf eigenlijk een nobuy ingesteld omdat ik nogal een dure maand had in en om het huis, maar toen ik de Essence Arriba collectie zag kon ik niet anders dan de blush, oogschaduws en lakjes te scoren. Vandaag review ik alvast de blush en oogschaduws in een duo-post :) Benieuwd wat ik er van vind, lees dan snel verder!

DSC_0150 copy

DSC_0151 copyZijn het geen plaatjes!? :D Ik viel echt voor het uiterlijk van de producten. De blush is een gorgeous trio marble van koraal, oranje en een lichtroze (gemengd geeft deze een pretty peachy tint). De oogschaduws een combinatie van paars, lila en roze die uiteindelijk gemengd paars is. En de ander een combinatie van donkergroen, mediumgroen en goud/champagne welke gemengd een medium groene kleur met pretty glans geeft..

De pigmentatie is echt amazingly goed, het was zo ontzettend makkelijk om hier binnen een paar minuutjes een look me te maken! Op de foto hieronder heb ik sowieso de oogschaduws en de blush gebruikt.

DSC_0205 copy smallIk kan ontzettend kort zijn over deze 3 beauties: I LOVE THEM! En voor de prijses van 2,99 *blush* en 1,99 *oogschaduws per stuk* hoef je het echt niet te laten.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Essence Arriba Blush + Eyeshadows.”

  1. Ohh het is dat ik alleen nog maar natuurlijke kleuren gebruik (en al veel te veel heb), maar ze zien er zo mooi uit!

  2. Ik vond ze er ook al super mooi uitzien maar had eigenlijk niet zoveel verwacht van de pigmentatie. Wauw I was wrong! Heel goed gedaan van Essence.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//