Essence Arriba Polishes.

Eerder konden jullie al mijn favoriete items uit deze collectie bekijken, de blush en oogschaduws staan al inclusief look online :D Maar vandaag review ik nog een aantal mooierds, namelijk de lakjes! Benieuwd welke ik aanraad en welke je beter kunt laten staan, kijk dan snel verder!

DSC_0164

DSC_0166De eerste lak is een cutie met matte finish. 01 Hola, Guapa dekt met maar 2 laagjes en is zooooo femketje-proof! Lekker girly en natuurlijk glossy te maken met een shiny topcoat.

DSC_017302 Macarena Mint is net als de eerste roze lak eentje met matte finish. Ik hou er wel van en ook deze dekt met maar 2 dunne laagjes en droogt ook nog eens rete snel! Echt super mint zoals de naam zegt zou ik het niet noemen, eerder een groenblauwe teal kleur, aqua ish!

DSC_018103 Red Corazon is een bloedrode lak met gouden shimmers en een metallic finish. Super metallic vind ik deze persoonlijk niet, hij is gewoon lekker glossy met een mooie shimmer. Ook deze lak dekt super snel met maar 2 laagjes, maar doet er ietsjes langer over om te drogen dan de 2 matte lakken uit deze collectie.

DSC_018404 La Vida Loca is een prachtige medium paarse tint en bevat roze en blauwe shimmertjes. Ook deze lak is metallic en dekt met maar 2 dunne laagjes. Okay, ik ben gewoon verliefd op deze lak :D ZOOO GORGEOUS!

DSC_0170 DSC_0174Er zitten ook nog 2 glittertoppers in deze kleurrijke collectie, namelijk 01 Festival Of Colours welke een sheer basis heeft met daarin rode, blauw, oranje en nog veel meer kleurige glittertjes. Super cute gecombineerd met de lichtroze matte lak! De andere glittertopper is 02 Chica Bonita en heeft een blanke sheer basis met paarse, zilveren, blauwe en roze glitters. Deze heb ik zelf gecombineerd met de paarse lak gedragen, maar over de matte blauwgroenige is hij ook erg gaaf.

De topcoats bevatten 10ml lak per potje en kosten 1,99 euro. De 4 gewone lakjes bevatten 8ml lak en kosten 1,89 euro per potje. Eigenlijk moet ik eerlijk zeggen dat ik alle lakjes aanraad, ze zijn stuk voor stuk gorgeous en super budgetproof.

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Essence Arriba Polishes.”

    1. Ja en ze drogen zo snel, super handig als je een keertje minder tijd hebt maar je nagels wel nodig gedaan moeten worden :D

  1. Wat een leuke lakjes! Mijn favoriet is sowieso 02 Macarena Mint en de 02 Chica Bonita top coat vind ik ook erg mooi! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//