Essence All About Candies Palette.

Het laatste paletje van de Essence All About collectie. Een paletje met ontzettend schattige pastel kleurtjes en poederige bijna metallic achtige finishes.

DSC_9609

DSC_9611

All About Candies is dus een uber schattig pastel paletje, perfect voor de lente die voor de deur staat te trappelen!

Ik was echt super verrast door de goede pigmentatie, normaal gesproken zijn lichte pastel kleurtjes nooit zo super en moet je ze echt opbouwen. Bij deze 6 kleuren was dat niet het geval. De kleuren zijn eigenlijk als een pastel regenboog, van lichtgeel tot lila en mintgroen. Me likey! De structuur is wel vrij poederig, maar niet too much. Ze blenden mooi en fijn in elkaar, en zijn zo intens te maken als je zelf maar wilt. Of je blend de kleurtjes lekker vervaagd uit voor een draagbaar effect, of je gaat all the way voor een pastel unicorn effect ;)

DSC_9619

Voor een prijsje van 3,59 euro vind ik dit zeker een budget must have mocht je net als ik verslaafd aan pastel kleurtjes zijn. (volgens mij gaan deze paletjes binnenkort ook uit het vaste assortiment, dat betekent dat je ze met 50% korting kunt scoren)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Essence All About Candies Palette.”

  1. Echt hele lieve kleurtjes bevat dit palette <3 Ik heb het palette zelf ook, maar gebruik hem veels te weinig. Ik moet hem maar weer eens wat vaker gaan gebruiken :)

  2. De kwaliteit ziet er supergoed uit, alleen zelf ben ik niet zo van de pastelkleurtjes, dat staat me niet goed haha. Desondanks wel een prachtig, budget palletje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//