Essence – 2 in 1 Eyeshadow & Liner.

DSC_2909Soms vergeet je bijna dat je nog een stapeltje foto’s hebt klaar staan voor een review artikel. Dat was ook zo met de foto’s van deze post over 2 mooie Essence 2 in 1 eyeshadow & liner pencils. Vandaag review ik er 2, namelijk de kleuren 03 Light Me Up en 06 She’s Got The Mauve.

DSC_2930

Even wat korte info: De potloodjes kosten €2,89 per stuk, bevatten 3,5 gram en zijn “so called” waterproof. Dit laatste daar ben ik dan weer niet zo van overtuigd want ik kreeg ze er alsnog erg vlotjes vanaf toen ik bovenstaande look er weer af haalde. De verpakking is plastic en het product zelf heeft een twist-up systeem. Je hoeft het dus niet te slijpen maar kunt het gewoon omhoog draaien.

De potloodjes brengen ontzettend creamy aan en setten na enige tijd wel netjes op hun plaats. Ik had niet het idee dat deze snel over mijn ogen zouden gaan dwalen en creasen, zelfs niet zonder primer of oogschaduw basis. Ze hebben een erg mooi pigment en zijn echt super pretty duochrome shimmery achtig. Ik vind het lastig ze te omschrijven want in elk soort licht zien ze er weer net wat anders uit. Vooral de mauve tint is erg duochrome-ish en prachtig om als liner of over het gehele ooglid te rocken, terwijl de lichtere tint mooi is op het wenkbrauwbot of in de binnenste ooghoek als highlighter.

Ik ben in ieder geval wel onder de indruk van deze potloodjes, ik had het niet verwacht ze zo fijn te vinden! Ik ga hoogst waarschijnlijk nog wel voor de andere kleuren kijken ook. Het is gewoon nice om een betaalbaar en multi inzetbaar product te scoren zoals deze.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Essence – 2 in 1 Eyeshadow & Liner.”

    1. Ik ga ze ook nog even op de waterlijn testen, misschien dat ze daar ook nog super nice voor zijn want normaal gesproken vervagen potloodjes daar altijd super snel bij mij ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//