Essence 146 That’s What I Mint!

Toen laatst het nagelfestival was bij Kruidvat waarbij alle nagelproducten 1+1 gratis waren, had ik een aantal Essence en Catrice lakjes meegenomen. Vandaag het eerste Essence Colour&Go lakje in de review, namelijk 146 That’s What I Mint!

DSC_3278 copy DSC_3279 copy Mintkleurige lakjes zijn altijd favoriet in de lente en zomer, maar soms is het lastig om net die perfecte tint te vinden die ook nog eens makkelijk en mooi dekkend te krijgen is. Fear no longer want dit goedkope Essence lakje dekt al met 2 dunne laagjes. De lak zelf neigt meer naar de mintgroene kant dan de mintblauwe kant maar is wel echt mint te noemen. De lak is creamy en bevat geen shimmer maar heeft wel een mooie glossy finish.

DSC_3282 copy

De lak droogt redelijk snel en je kunt echt zoveel leuke en mooie verschillende nailart designs met deze kleur maken! Deze Colou&Go lak kost normaal €1,69 maar ik heb ‘m dus voor de helft van de prijs weten te scoren tijdens de 2 kortingsweken. Een potje bevat 8ml waar je lange tijd zoet mee bent.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

26 thoughts on “Essence 146 That’s What I Mint!”

  1. Een prachtige kleur !!! Hier was het lakje tijdens het nagelfestival telkens uitverkocht , maar dat wil niet zeggen dat er niks in mijn mandje lag :-) , en deze ga ik alsnog wel es kopen !!

  2. Wauw wat heb je toch mooie nagels ! Ik heb precies het zelfde lakje het verschil is dat ik absoluut niet zo’n mooie finish heb op m’n nagels :(

  3. Dit lakje heb ik ook en daar ben ik heel blij mee =D Vooral in de zon is ie mooi. Maar dan moet er eerst zon zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//