Action Tip: Body Benefits Acetonvrije Nagellak Remover.

Shoptripjes naar de Action vind ik altijd super leuk om te doen maar doe ze nooit meer zo vaak als eerst. Laatst nam ik in een shoppingspree deze nagellakremover mee voor €0,99. De fles bevat 250ml remover wat hem lekker goedkoop en budgetproof maakt en is daarnaast ook nog eens acetonvrij, waar kan een nagellakverslaafde nog meer om vragen!

DSC_3120 copy DSC_3121 copyIk had eerder al wat reviews gelezen en de meningen waren gemengd omdat de remover bij sommigen de nagels en nagelriemen erg uitdroogde. Zelf had ik hier totaal geen last van en vond het verder een erg fijne remover. Het enige nadeeltje aan deze fles is dat de opening zo groot is en het geen klein gaatje heeft. 1 van mijn wattenstaafjes is er ook al een keer perongeluk in gevallen. Wat leidde tot de remover te moeten overgieten in 2 glazen, wattenstaafje er uit te moeten vissen en het daarna met een zelf gefabriceerde trechter weer terug in de fles te gieten.

De remover werkt prima, zelfs voor glitternagellak en mijn nieuwe china glaze texture lakken die over het algemeen toch wat lastiger te verwijderen zijn dan normale lakjes.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Action Tip: Body Benefits Acetonvrije Nagellak Remover.”

  1. Mijn nagels zijn van zichzelf erg kwetsbaar en de probleem van het uitdrogen heb ik bij veel nagelremovers, daarom lijkt deze voor mij niet geschikt. Voor mensen die hier geen last van hebben is het natuurlijk een redelijk fijn product met een goede prijs.

  2. Fijn dat het voor jou goed werkt!
    Ik heb deze ook gehad, maar het liet op een gegeven moment ‘wit’ achter op mijn nagelriemen en droogde ze uit.

  3. Deze heb ik ook geprobeerd, maar vind hem niet zo fijn,vind hem echt vreselijk ruiken. Dus ik heb maar weer gewoon het eigen merk van Kruidvat gekocht, die bevalt prima.

  4. Deze had ik ook, maar ik kon de geur niet verdragen, toen heb ik hem maar weggedaan :-P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//