Essence 105 Party Princess.

De Essence Colour&Go lakjes zijn altijd favoriet gewees hier in huize Femketje. Ook toen we de oude flesjes nog hadden kon ik het niet weerstaan om er af en toe eens 1 of 2 mee naar huis te nemen. Want voor maar €1,69 voor 8ml lak hoef je het niet altijd te laten!

DSC_2198 copy DSC_2199 copyZo nam ik laatst weer eens een lakje mee, dit keer 1 van de vernieuwde flesjes in de kleur 105 Party Princess. Jullie weten allemaal wel dat ik ontzettend vaak glitter en glitternagellak gebruik, in het dagelijks leven maar ook voor NOTD’s en dit lakje past echt perfect in mijn stash. De lak heeft een sheer roze basiskleurtje met daarin fairy dust gekleurde glittertjes. Ook zitten er een soort van grotere flakie achtige stukjes in wat het niet een gemiddeld glitterlakje maakt. Er zit wat meer verschil en structuur in de glitters en daar hou ik wel van.

Dit is echt zo’n lakje wat je altijd kunt dragen, over elke lak dan ook. Wel kan het de basiskleur die je je nagels eerst gelakt hebt ietsjes veranderen doordat de basiskleur van dit glitterlakje dus een transparante maar roze kleur heeft. Vooral bij lichtgekleurde lakken zoals wit, licht grijs e.d. zul je de roze kleur snel zien. Over erg donkere kleuren zoals zwart of donkerpaars zie je deze kleur niet terug.

DSC_2200 copyAl met al, me likey dit schattige glitterlakje en ik hoop dat Essence nog meer van zulk soort Colour&Go lakjes uitbrengt.

x femketje

PS: Doe jij al mee met de 2 winacties? Je maakt kans op het must have technic electric palette en daarnaast ook nog eens op €25 shoptegoed bij cadeau.nl voor valentijnsdag!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Essence 105 Party Princess.”

    1. De kleur is wel ietsjes op te bouwen maar het blijft gewoon een sheer lakje wat je beter als glitter-topcoat kunt gebruiken :3

  1. Het kleurtje in het flesje is zo mooi, met dit soort kleuren hoop ik altijd dat ze dekkend zijn, als ik dan thuis kom en het is eigenlijk een top coat ben ik toch altijd een beetje teleurgesteld.

  2. Zo’n leuk lakje! Ik heb al vaak voor het essence schap gestaan en getwijfeld of ik het lakje zou meenemen maar tot nu toe heb ik het altijd laten staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//