Nieuwtje: Goedkoop Essie Lakjes Shoppen!

Leuk nieuws voor alle Essie liefhebbers: Beautyvoordeelshop.nl welk einde vorige jaar haar digitale deuren opende breid haar assortiment uit. In de webshop kunnen beautyliefhebbers voor diverse cosmetica producten terecht. De prachtige lakken van Orly waren al in het assortiment opgenomen en vanaf heden zijn de lakken van Essie in de webshop te vinden.

essie promoEssie is een nagellakmerk welk vele vrouwelijke harten verovert heeft. En dat is niet voor niets. De collectie van Essie bevat prachtige kleuren, hebben een hoogwaardige kwaliteit en een goede dekking. De nagellakken lakken fijn en blijven prima lang zitten zonder te chippen.

Essie nagellakken zijn in eerste instantie ontwikkeld om in professionele salons gebruikt te worden. Maar om consumenten tegemoet te komen is er in de loop der jaren een drogisterij versie op de markt gebracht. Dit wilt dus zeggen dat Essie nagellakken uit twee varianten bestaan: een professionele en een consumenten versie. Grote verschillen tussen beide varianten is dat de professionele versie van beter kwaliteit is, een dunner structuur en dunner borsteltje heeft. Ook qua inhoud is er een verschil, de salon flesjes bevatten 15ml terwijl de drogisterij flesjes 13,5 ml bevatten. Het flesje van de salon versie is hierdoor ietsje groter, maar dit is nauwelijks op te merken.

Essie nagellakken staan bekend om haar kwaliteit en dat ze fijn lakken. Over de vraag welke kwast het fijnst lakt zijn de meningen nogal verdeeld, de een vind de salon versie fijn lakken terwijl een ander de drogisterij versie met haar breder kwast prettiger vind lakken. Dames met smalle nagels vinden bijvoorbeeld de salon versie fijner werken. Welk kwast je nou fijner vind lakken ligt uiteraard geheel aan jouw smaak.

Oordeel zelf! Je kunt zelf oordelen welke kwast fijner lakt en daarvoor hoef je er niet eens de deur voor uit want tijdelijk vind je in de webshop, beautyvoordeelshop.nl , een selectie van Essie nagellakken. De nagellakken op de webshop zijn de professionele salon versie welk normaliter rond de € 14 kosten, bij sommige online shops zelfs € 16,50. Beautyvoordeelshop verkoopt deze salon versie voor slechts € 9,49. Dit is dus nog goedkoper dan de drogisterij versie welk van minder goede kwaliteit is. De collectie van beautyvoordeelshop.nl bestaan met name uit prachtige tinten dat praktisch bij elke outfit past!

Hou de shop dus goed in de gaten als je Essie lakjes voor een klein prijsje wilt scoren want vanaf 1 februari kun je ze al bestellen!

De verzendkosten zijn erg goed te doen! Er is een vaste prijs van €4,95 per bestelling. Bestel je voor meer dan €45 dan zijn de verzendkosten gratis.

x femketje

PS: Doe jij al mee met de 2 winacties? Je maakt kans op het must have technic electric palette en daarnaast ook nog eens op €25 shoptegoed bij cadeau.nl voor valentijnsdag!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Nieuwtje: Goedkoop Essie Lakjes Shoppen!”

  1. Super handige shop! Zag hem gisteren toevallig voor het eerst! Eerst maar weer wat centjes sparen. ;) Hoe zit het met de verzendkosten? Zijn die een beetje redelijk?

    1. Goed dat je het zegt! Ik kon die zo snel niet terugvinden in de webshop dus heb er even over gemaild. Zodra ik meer weet zet ik het onderaan het artikel :3

  2. Ik ben groot fan van Essie! Ik heb toevallig vorige week bij ons in de drogisterij een lakje gescoord die daar normaal €9,95 zijn, en volgens mij zijn ze bij Etos ook altijd die prijs. Maar dat zullen dan wel die kleinere lakjes zijn :-)

  3. Ik heb nog helemaal geen lakjes van Essie. Ik ga gauw eens op deze site kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//