Essence 03 Crack Me! Blue.

Een tijdjegeleden alweer had ik deze crackle gekocht om eens uit te proberen. Natuurlijkhad ik eerder al de witte en zwarte variant van de Essence cracklesuitgeprobeerd en had daarom ook niet al te goede hoop dat dit echt iets zouworden afgezien van de mooie blauwe tint.

Toch viel deze meerg mee. Hij kraakte wat beter dan de zwarte/witte van Essence maar alsnog welwat smaller vergeleken bij de wat betere (duurdere) crackle lakjes. Wel vond ik het lastig in te schatten hoeveel lak ik moest gebruiken om een mooie stevige crackle te krijgen. Een te dun laagje maakte heel erg dunne cracks en een net wat te dikke laag crackte op sommige stukken helemaal niet.

De prijsvan deze crackle viel erg mee, maar €1,79 voor 8ml lak. Niet dat ik het hele potjeooit op zal maken maar het is wel veel product voor weinig geld.

Deze crackle zouik niet erg snel aanraden maar wel als je een aparte kleur crackle wil en nietal te veel geld wil uitgeven.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Essence 03 Crack Me! Blue.”

  1. Ik heb deze ook net gekocht en geswtached, wat toevallig ;) Ben er zelf niet geheel tevreden over.. Niks voor mij, die crackle ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//