Dr. R.A. Eckstein: Carotin Feuchtigkeitscreme.

Deze creme zat inde glossybox van januari en eerlijk gezegt ben ik er helemaal niet vrolijk vangeworden. En dat terwijl ik op andere blogs wel veel positiefs gelezen heb.

Ten eerste dekleur en geur; OMG hoe smerig. De kleur vond ik dan nog wel meevallen maar degeur was echt too much voor mij. Ook vond ik dat de creme zelf niet erg snel inde huid introk en dat dus ook de voor mij vies ruikende geur erg lang bleefhangen. Zelfs nadat ik mijn handen en gezicht had gewassen rook ik de lucht nogsteeds.
De prijs vind ikgezien de hoeveelheid product die je krijgt wel erg meevallen, maar €22,50 voor50ml. Jammer genoeg dat ik nu juist een fullsize van dit product in de glossyboxhad en bijvoorbeeld niet van de fijne peeling creme die er ook in zat.
Ook merkte iktoen ik de creme uitprobeerde dat deze een wat gelige laag achterliet op mijnhuid. Ook niet echt iets waar ik persoonlijk op zit te wachten. Wat me verderopviel is dat de creme niet luchtdicht met een folie was afgedekt. Ik draaidede dop open en voila! daar was de creme al open en bloot.
Tsja, het isgewoon geen product wat ik snel zou kopen. Zelf heb ik een gecombineerde huiden een redelijk droge huid in de winter. Ik pak dan liever een crempje vannivea waar niet zo’n erge en overheersende lucht aan hangt!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Dr. R.A. Eckstein: Carotin Feuchtigkeitscreme.”

  1. dat was dus ook mijn eerste reactie toen ik dat potje opdraaide >.< en toen had ik er nog niet aan geroken!

  2. Helemaal mee eens! Ik vond er ook niet veel aan… gebruik hem hoogstens als nachtcrème omdat hij verder wel redelijk goed werk doet :)

  3. Super crème , ik ben erg allergisch voor vele crèmes maar voor deze niet. Ruikt prima en ik gebruik het al jaren. Top.

  4. Ik vind het een hele fijne creme, ruikt heerlijk naar sinaasappel en hydrateerd heel goed. De kleur vind ik verrassend, het geeft een gezonde kleur aan je huid. Er is mij verteld dat het de best verkopende creme is van Dr. Eckstein. Ik begrijp waarom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//