Esprit En De Zoektocht Naar De Perfecte Kerst Outfit.

Zoals elk jaar is het rond deze tijd van het jaar altijd crisis in huize femketje. “Ik heb echt NIKS in mijn kast hangen wat kerstproof is!” schreeuw ik altijd door het huis terwijl de kast letterlijk uitpuilt met bergen kleding, schoenen en accessoires. Van te voren is het altijd al een hele interne discussie met mezelf of ik voor een jurkje, rokje of broekpakje ga deze kerst. En dan het volgende dilemma: Ik heb meerdere outfits nodig voor meerdere kerstdagen en feestjes, oh en laten we oud en nieuw ook niet vergeten. We moeten er natuurlijk wel goed uit zien op de laatste dag van het jaar terwijl we aftellen naar 2013.

Jullie weten allemaal wel dat ik gek ben op mode en beauty en die liefde straalt zelfs door naar mijn werk in een kledingwinkel. Toch raak je op den duur uitgekeken op 1 winkel en moet je verder kijken. En wat is er nou fijner om online te shoppen voor de perfecte kerst/oud en nieuw outfit voor dit jaar terwijl het buiten koud en vies weer is? Juistem, niks noppes nada; ik shop online!

Esprit komt dit jaar met een mooie feestelijke lijn en ik denk dat ik mijn keuze voor een mooie blazer en nette broek alweer gemaakt heb (of wil ik toch een jurkje?!). Ik ben in ieder geval 1 kerstdag al netjes gekleed en je kunt zo’n net broekpak natuurlijk ook altijd dragen wanneer je een sollicitatiegesprek hebt of misschien wel naar je werk als de dresscode zakelijk en netjes is. Een dikke win-win situatie dus. Wil je niet voor een saai zwart of grijs pak gaan dan kun je het altijd nog opfleuren met een leuk gekleurd rokje of bolero’tje! Keuze zat in de webshop van Esprit. Misschien wel te veel leuke keuzes want als twijfelkont ben ik wel een middagje zoet bij het uitkiezen van een geslaagde party look.

espritIets wat me direct opviel waren de koraalrood gekleurde blazers en jurkjes. Weer eens iets anders dan altijd maar in zwart of donkerrood naar een kerstborrel toe. Koraalrood is ook nog eens makkelijk het hele jaar rond te dragen en in de zomertijden is die kleur helemaal hot & happening. Heb je in de zomer van 2013 dus nog een bruiloft of ander leuk feest te vieren, dan kun je je partydress voor een tweede keer aan. Ik vind het zelf altijd zo zonde om maar voor 1 dag of 1 avondje een jurkje, rokje of broekpak te kopen. Op deze manier en met leuke kleuren kun je je outfit jaren lang dragen en elke keer er een nieuwe twist aan geven door het toevoegen van opvallende accessoires.

Ben jij nog op zoek naar een perfecte outfit om het einde van 2012 spetterend af te sluiten? Neem dan eens een kijkje in de Esprit webshop!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Esprit En De Zoektocht Naar De Perfecte Kerst Outfit.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//