Emani Vegan Cosmetics – HUGE Review!

dsc_4756-emani-femketjeIk kreeg enige tijd geleden een awesome mailtje met de vraag of ik wat items van het vegan cosmetica merk Emani wilde uitproberen. En als vegan loving person kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Ik hou van producten waar geen dieren mee in aanraking zijn gekomen of bij gebruikt zijn, en natuurlijke ingrediënten zijn THE BOMB DIGGITY :)

dsc_4755-emani-femketje

Als eerste de foundation, een creamy foundation in een lichte tint welke in eerste instantie wel wat gelig leek te zijn. Hij dekt als een malle! Holy moly wat een dekking :D Me likey!

dsc_4759-emani-femketje

De mascara is puur zwart en heeft een ietwat groot stevig borsteltje, maar hij separeert wel erg pretty. Ik heb voor deze look 1 laagje aangebracht, gewoon om te kijken wat de mascara kan en doet. En ik vind het natuurlijke effect wel erg mooi en vooral draagbaar.

dsc_4762-emani-femketje dsc_4823-copy-small

Verder ontving ik nog 2 oogschaduw trio’s, eentje met prachtige paarsige tinten en de ander met bruine tinten welke ik voor de wenkbrauwen gebruikt heb. Het pigment van deze trio’s is ook echt weer geweldig en ze blenden als engeltjes!

Als laatste ontving ik ook nog een losse pigment kleur in een pretty licht roze shimmery tint. Deze heb ik over het bewegend ooglid aangebracht met een ietwat natte kwast voor nog meer kleur en pigment.

dsc_4764-emani-femketje

dsc_4760-emani-femketjeIk kan eigenlijk niet anders dan super excited zijn over alle producten die ik heb mogen ontvangen. Het pigment is super, alles blend like a boss en werkt gewoon lekker en snel. Ook het losse wenkbrauw dual end borsteltje werkte super fijn, snel en effectief.

Morgen komt er nog een video online waarin ik mijn first try look laat zien welke ik met deze items gecreëerd heb. To be continued! Oh en mocht je willen bestellen, er is nog een kekke kortingscode die je kunt gebruiken tijdens het afrekenen: FEM16

dsc_4827-copy-small


Hi guys and dolls. I have been asked to try out some awesome items from Emani Vegan Cosmetics and I looooooove them all! I got a mascara, powder pigment dust, 2 eyeshadow trios, a dual ended brow brush and a cream foundation which has perfect coverage but needs a bit of setting powder to make it stay all day :) I really love the fact that the brand is vegan and cruelty free <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Emani Vegan Cosmetics – HUGE Review!”

  1. Sinds kort gebruik ik alleen nog maar dierproefvrije cosmetica, maar van dit merk had ik nog nooit gehoord. Het lijken me hele fijne producten en je look is prachtig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//