20 thoughts on “ELF Unboxing!”

 1. Leuke spulletjes!!!! Ik ben erg benieuwd naar de baked highlighter en naar de blush! De gotta glow is schitterend, die heb ik zelf ook! En hoe was jij aan zo’n code gekomen van maar €1,- verzendkosten? Want dat is bij ELF zo jammer. Maar daarentegen bestel je wel wat meer omdat je toch de verzendkosten moet betalen. ;-)

 2. Wat een leuke video zeg! Ik ben benieuwd naar de reviews.

  Ik heb trouwens een leuke verrassing voor je op mijn blog :-)

  1. Bij ELF is dat echt niet het geval :) Ik gebruik en test al jaren hun producten uit en moet zeggen dat nog nooit iets echt gruwelijk is tegengevallen. Ook is de kwaliteit erg goed vergeleken met de prijs, het is een beetje met een budget merk als Catrice te vergelijken!

 3. Zo gaaf om zo’n pakketje te ontvangen vol leuke dingetjes :) Ik heb nog helemaal niks van ELF, maar ben eigenlijk wel benieuwd geworden nu! En over je gezicht: ik ben 19 en heb vorig jaar ook ineens last gekregen van iets als acne en ben daar ook mee naar de dokter gegaan. Hij kan je dan een zalfje geven of een antibiotica middel wat je er dan op dept en dat laatste werkt bij mij echt heel erg goed. Verder natuurlijk goed reinigen en proberen geen foundation te gebruiken als het niet nodig is, maar dat weet jij natuurlijk al :) Ik hoop dat het snel weg gaat! Liefs Mariëlle

  1. Thanks voor de tip! Ik ga komende week langs de huisarts vragen of hij nog een optie heeft, ben sowieso van plan te stoppen met de pil waar ik nu aan zit want die maakt alles veel erger :’)

 4. Ik ben dol op e.l.f.! Zelf heb ik alleen geen goede ervaringen met de euro lipsticks. Ze vielen bij mij bijna uitelkaar en werken erg stroef. Je hebt voor de rest erg leuke producten gekocht. Gotto glow staat ook nog op mijn wishlist!

 5. heei , ik heb die lippenglossjes ook gehad maar bij mij waren ze heel plakkerig en sticky enz heb jij dat ook ..

  leuk filmpje mijn bestelling is ook onderweg ook met 1 euro verzend kosten !

 6. Ik heb pas ook van alles besteld daar, ik had een andere kortingscode. En ik had dezelfde kartonnen doos, mijn kat is er nog steeds erg blij mee, want hij slaapt en zit er graag in :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//