Sinful Colors – Nail Junkie.

Nail Junkie, een nagellak die voor mij en alle andere nail art addicts gemaakt is. Een echt beauty als je van zeegroene lakjes en vooral ook van glitters houd!

DSC_7326

Nail Junkie is een prachtige glitterlak van Sinful Colors die je bij het Kruidvat voor maar 1,99 euro kunt scoren. 15ml lak voor een laag prijsje als dat? Zelfs een budgetproof merk als Essence kan het daar niet voor doen!

DSC_7339

De lak zelf heeft een zeegroenige/blauwe sheer basiskleurtje met daarin gorgeous glitters en shimmers die mij doen denken aan zeemeerminnen in de oceaan en al het mooie koraal en glinsteringen in het water. Beter dan dit kan ik deze lak ook niet omschrijven. Hieronder heb ik nog even een filter en flits vrije swatchfoto geplaatst *gemaakt in gewoon daglicht* die ik eerder al op instagram liet zien. Oh my doodles, wat is ‘ie mooi!

nail junkie

Het is een mooierd maar wel lastig dekkend te krijgen zonder dekkende lak er onder. Op de swatchfoto’s (de eerste is overigens gemaakt met mijn oude vertrouwde Nikon, de tweede met mijn samsung galaxy s3 gsm) heb ik ook eerst een dekkende witte lak van Sally Hansen aangebracht, met daarover 3 laagjes Nail Junkie. Zelf vind ik 3 laagjes niet erg, want deze glitterlak droogt als een malle!

En, ben jij net als ik ook een Nail Junkie?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Sinful Colors – Nail Junkie.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//