Ebay Shoplog :D

Omdat ik goede ebay deals soms simpelweg niet kan weerstaan, en omdat ik gewoon op zoek was naar wat mooie statement necklaces! De foto hieronder konden jullie al eerder op IG voorbij zien komen, mijn 4 nieuwe beauties bij elkaar.

11

Alle kettingen waren zo tussen de 2 a 3 dollar, wat omgerekend zo rond de 2 euro is! Klik HIER voor de desbetreffende verkoper.

Ik had trouwens niet alleen kettingen gescoord, ook nog twee leuke shirtjes, een horloge, een katten portemonneetje en een dun zwart riempje. (onderstaande foto’s komen direct van de ebay verkoper af ;) Alleen dat shirtje met de vogeltjes op heb ik bij een andere verkoper gescoord.

$_35

$(KGrHqV,!rMFGkklcejSBRyk+9tm)w~~60_12 $_12 index (1) indexWat waren jullie laatste (ebay) aankopen?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Ebay Shoplog :D”

  1. Hele mooi kettingen. En het shirt met de vogels is ook heel mooi. Mijn laatste aankoop was de Essie Dress to Kilt collectie.

  2. Leuke aankopen =) Dat portemonneetje zag ik pas ook op de site staan van Ebay. Ik ben echt Ebay verslaafd. Op dit moment wacht ik op een horloge van Hello Kitty.

  3. Leuke shirts! Zou je daar n keer een outfit mee kunnen maken? Ben altijd n beetje huiverig als het gaat om bestellen op ebay.. Ben benieuwd hoe het valt!

    Groetjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//