Sinful Colors – Glass Pink.

Naast China Glaze is Sinful Colors 1 van mijn favoriete nagellak merken. Good thing is dat SC nu ook gewoon bij het kruidvat verkocht wordt voor maar 1,99 per potje! Vandaag review ik weer een sheer beauty, dit keer is het Glass Pink die in de spotlight wordt gezet.

DSC_7816

Glass Pink is zoals ik al zei dus een sheer lakje, maar wel een hele mooie! Een pretty lichtroze lak met prachtige zilverkleurige shimmer. Deze lak heb ik zelf over een dekkende witte lak aangebracht, maar zal ook zeker mooi zijn over elke roze tint of over bijvoorbeeld dekkend zwart.

Zelf kreeg ik deze sheer lak totaal niet dekkend, na 4 laagjes gaf ik het dan ook gewoon op. Ik hou ‘m als pretty topcoat of als glitterige basiskleur voor een mooie nailart met rhinestones en glitters. Hij is wel weer erg perfect op zichzelf als bruiloft mani! (ik zit na onze dag 1 september nog steeds op de bruiloft-wolk)

Voor 1,99 euro is het een mooi sheer lakje, perfect voor een super draagbare (of bruiloft) mani. En daarbij: 15ml per potje is veel voor weinig geld!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Sinful Colors – Glass Pink.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//