DIY: Super Simpel Oude/Beschadigde Ladenkastjes Oppimpen.

Okay, mijn eerste DIY artikel ever. Ik ben gewoon niet zo’n held in het DIY’en, in ieder geval niet om er een goed artikel over te maken. Dingen maken from scratch kan ik wel erg goed *al zeg ik het zelf* maar ik denk dat ik het vertrouwen nog een beetje mis om er ook daadwerkelijk iets qua bloggen mee te doen. Misschien dat dit artikel daar verandering in brengt want toen ik op facebook en twitter vroeg of jullie misschien een DIY artikeltje wilde zien, kreeg ik alleen maar super leuke positieve reacties. Dus, Here We Go!

DIY4

Jullie hebben ze misschien wel al eens zien staan, die oude ladenkastjes op mijn bureau die van stevig karton gemaakt zijn. Ik weet dat veel beautylovers deze zo’n 4 jaar geleden ook gekocht hebben en ze nadat ze versleten waren weg moesten gooien omdat ze er niet mooi meer uitzagen. Zelf stond ik een paar weken geleden met hetzelfde dillema te worstelen, weggooien of oppimpen… Het laatste is het geworden want ik kwam bij Wibra ontzettend leuk tape nodig met panterprint. 3 rolletjes voor maar €1 dus ik nam meteen 3 setjes mee. Daar had ik trouwens ruim voldoende aan want ik heb voor de 6 laadjes zo’n 3 rolletjes van 2,5 meter tape per rol opgemaakt. Ik heb simpelweg te wit/grijze en roze tape gebruikt, deze passen het beste bij mijn al roze/witte opbergkastjes aangezien ik niet heel de kastjes wilde intapen. Dit kun je natuurlijk wel doen mochten de jouwe (of andere kastjes die je op wilt fleuren) wat meer beschadigd zijn.

DIY

DIY2Wat ik heb gebruikt naast de pantertape is een schaar en wat normaal plakband om de uiteindes van de geplakte tape nog wat vaster te plakken. Dit kun je ook met lijm doen maar plakband was makkelijker en sneller. Je plakt simpelweg strookje voor strookje tape en plak net iets buiten de zijkantjes, dan kun je die nog mooi wegwerken met het gewone plakband. In het midden zitten bij mij gaatjes waarmee je de laadjes open kunt doen, deze heb ik gewoon met de schaar ingeknipt en met gewoon plakband aan de binnenkant strak vastgeplakt.

DIY3Je ben er eventjes mee bezig maar tape met een leuke print naar keuze kan zo veel aan oude spullen veranderen! Mocht je deze boxen/kastjes ook hebben dan raad ik je echt aan om ze eens goed in te tapen. Bij Wibra waren trouwens nog veel meer andere patroontjes en printjes tape te vinden, van polka dots tot panterprint en ruitjes, voor ieder wat wils.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de horizontal cross necklace winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “DIY: Super Simpel Oude/Beschadigde Ladenkastjes Oppimpen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//