Spam Je Blog!

Spammen op andermans site/blog is zo not done in mijn ogen! Toch komt het erg vaak voor dat anderen dit doen en gaan deze comments meteen mijn spambox in. Alleen vandaag en alleen in dit Spam Je Blog artikel mag je van mij lekker los gaan met spammen van je eigen sites.

Dus heb je een eigen blog, webshop, leuke en interssante twitter, instagram of wil je iets delen wat je gewoon leuk vind: Laat een comment achter! Ik ben erg benieuwd welke nieuwe blogs en bloggers ik ga leren kennen :3

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de horizontal cross necklace winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

58 thoughts on “Spam Je Blog!”

 1. Ik doe sinds kort mijn blog samen met mijn nichtje Floor, we bloggen vooral over beauty en lifestyle. De link is: bloggincousins.blogspot.nl

 2. Lief van je! http://www.ditisons.nl is een blog van mij en mijn zusje met artikelen over vooral beauty, maar soms ook wat fashion en lifestyle. Er loopt momenteel een winactie waarbij je o.a een sleek palette kunt winnen i.v.m de verjaardag van mijn zusje :-)

 3. Heeee wat leuk!
  alatessa.blogspot.nl is mijn blog.
  Ik ben net begonnen, en alle tips zijn welkom!

  xxxx Tessa
  Instagram; tessavdmeulen
  Twitter: xtessavdmeulen

 4. Ik ben nog maar net een maandje bezig!
  Mijn blog gaat voornamelijk over auto’s en nagellak en soms de combinatie van beide!

 5. Lief dat we mogen spammen!
  Ik blog op http://www.thepinkperfectionist.be sinds maart 2013. Mijn blog is voornamelijk een beautyblog maar ook fashion en lifestyle komen zeker aan bod. Mijn site heeft in de laatste paar maanden al een enorme groei door gemaakt, waar ik enorm blij mee ben :D

 6. Thanks Femke! Mijn blog is https://beautybyjana.wordpress.com/ en hier blog ik voornamelijk over beauty. Af en toe komt ook mode en lifestyle voorbij. Eigenlijk schrijf ik over alles wat me interessert. Vanaf nu zal ik ook persoonlijkere artikelen schrijven zoals bijvoorbeeld een fotodagboek. Kom eens een kijkje nemen!

 7. Jaaaaa, mogen we weer?
  Thanx!

  Ik heb samen met Sarah een beauty site. Af en toe met een knipoog naar het moederschap!

  Makeupmeisjes.com

  Kusje Becky

 8. Hey!

  Mijn blog is nailnerdjess.com. Ik blog over nagels, make up, huid verzorging, lifestyle en eigenlijk alles wat te maken heeft met beauty, lifestyle en voedsel. Ik hoop dat jullie een kijkje nemen op mijn blog!

  Liefs,nailnerdjess.com

 9. Heeee!

  Great artikel, dat trekt veel mensen aan en reacties natuurlijk!!!
  Natuurlijk wil ik daar gebruik van maken: Zeker nu het kan.

  Mijn blog heet http://www.gotobeautshon.blogspot.nl en ik schrijf over van alles!
  Natuurlijk mogen jullie mee bepalen waar ik over schrijf.
  Via bloglovin kan je me ook volgen, staat allemaal op mijn blog dus neem een kijkje!

 10. Hi, Wij (Nikki & Marloes) hebben een blog genaamd The Joyful Things In Life en staat vooral in het teken van beauty. Ik zou zeggen neem vooral even een kijkje als je in to beauty bent! :) X

 11. http://ranjarivka.wordpress.com
  Een blog waarop ik artikelen plaats dit mij op dat moment bezig houden en wat ik leuk vind.
  Het zijn voornamelijk artikelen gericht op beauty, lifestyle, DIY, fotografie en persoonlijke dingen. Het is geheel vrijblijvend en dus zal er (nog) niet dagelijks een post komen

 12. Jaaa, ik heb sinds een paar dagen een blog, en ik zat al te hopen op zo’n artikel! Mijn blog gaat vooral over nagellak en nagels, maar je zult ook af en toe een make up product lang zien komen. Hij is nog in bewerking maar ik probeer om elke dag 1 artikel online te krijgen! de link is: http://www.nailsandalittlemakeup.blogspot.com

 13. Leuk dat we mogen spammen!! Maak ik graag gebruik van!

  Op mijn blog http://www.beautygoddess.nl vind je vooral veel beauty; looks, reviews, nailart maar ook fashion (outfit posts), shopping etc. met een personal touch natuurlijk! Op dit moment heb ik een leuke winactie voor jullie waarmee je 50 shoptegoed kunt winnen van webshop Sans-Online, dus kom allemaal zeker even kijken!

  ps. Dank je wel Femke dat we mochten spammen!

 14. Hee, ik ben Lisanne. Ik blog over beauty, veel nails en nai-art, lifestyle en nog veel meer! Ik doe dit nog niet heel lang, maar ik ben ook niet net begonnen. Ik doe het met alle liefde en vind het echt super leuk om te doen! Neem er eens een kijkje en als je dat doet, heel erg bedankt daarvoor! x <3 http://lieveliesx.blogspot.nl/

 15. Wat een super fijne kans, dankjewel!
  Op mijn persoonlijke blog http://www.theluckyjournalist.blogspot.com schrijf ik fashion & beauty gerelateerde artikelen. Ook schrijf ik regelmatig over lifestyle & real life. Ik krijg veel mooie schrijfopdrachten waardoor ik mag schrijven voor andere websites en blogs en hier komen al mijn artikelen samen. See you there!

 16. Super leuk! Op mijn blog wil ik eigenlijk vanalles gaan doen. Ik ben er nog niet zo lang mee bezig, maar alles heeft een begin he :D
  Neem gerust een kijkje op mylifeisbeauty.weebly.com
  Veel plezier! <3

 17. Wat leuk! Nou ja mijn blog ken je eigenlijk al maar voor de andere lezeressen laat ik ook graag mijn link achter!

  Ik ben Wendy en schrijf dagelijks leuke berichten voor jullie. Dit kan gaan over nagellak, nieuwtjes en nog veel meer leuke dingen.

  Ik zou het erg leuk vinden als jullie langs komen en een reactie achter laten op http://www.MissPinkyNails.nl

  x

 18. http://facefantastic3.webnode.nl/

  Heee! Wat leuk, mijn blog spammen vind ik altijd leuk. Face Fantastic is een blog dat voornamelijk over beauty gaat, maar ik schrijf ook over andere dingen die ik leuk vind of interessant vind, dat kan van alles zijn: fijne mascara’s, mooie nailart-creaties, de hipste kleding, lekkere recepten, handige tips… Ik hoop dat je even een kijkje neemt en het leuk vind. Alvast bedankt voor het kijken. Liefs, Vera.

 19. Wat leuk! Een spam je blog, staat bij mij ook op m’n site. Ik ben net een maandje aan het bloggen en ben pas 2 weken ongeveer overgestapt naar mijn huidige site. http://beautyandmeblog.blogspot.nl Ik ben er superblij mee en het gaat goed! Bij mij lees je van alles terug over beauty, make-up af en toe fashion en veel reviews! Er staat elke dag een Quote of the day op en een artikel,en soms meer!:) je kan me volgen op bloglovin, twitter en facebook. Neem jij ook snel een kijkje? Lijkt me superleuk als je een berichtje met je mening achter zou laten!

  Kuss,

  Mervet!

 20. Hoi sweeties! Ik ben sinds maandag een blog begonnen: sweetsparklyserendipity.blogspot.com!
  Er staat rechts een vraagje voor Nederlandstalige lezers dus neem zeker eens een kijkje!
  Je kan me ook volgen op facebook, twitter (twitter.com/sweetsparklyser) en instagram (@sweetsparklyserendipity)!

  Thanks lovelies!

 21. Hoi iedereen! Ik ben Esmée en ik ben 13 jaar. Ik blog over beauty, fashion en lifestyle. Mijn blog bestaat nog maar een weekje dus zou ik het super lief van je vinden, als je de tijd zou willen nemen om mij opbouwende kritiek te geven.

  xxx,

  Esmée

 22. Wat leuk! op mijn blog vindt je toffe DIY’s, recepten en verder alles wat mij interesseert. ik ben pas begonnen met bloggen, maar er staan nog leuke artikelen in de planning! Ik blog niet elke dag, omdat ik goede artikelen wil plaatsen en niet half-half. Ik blog met alle plezier en liefde, en dáarom zou je zeker een kijkje moeten nemen:D
  http://www.mylifestyle-shii.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//