deviantArt.com

Misschien hebben sommigen van jullie wel eens van deze art site gehoord of er misschien wel eens foto’s of plaatjes via gezocht voor bijvoorbeeld een werkstuk *eigenlijk mag dit niet i.v.m. copyright, maar goed*.

deviantArt is een internationale art site waar je als model, fotograaf, schrijver, schilder, artiest whatever het maakt niet  uit welke vorm van “art” je doet, welkom bent en jouw art kan uploaden en ook prints e.d. wereldwijd kan verkopen. 

deviantArt is een site waar je je gratis kunt registreren net zoals bij bijvoorbeeld andere sociale netwerk sites als Facebook, Hyves of Twitter, alleen is deze meer gericht op samenwerkingen of contacten tussen bijvoorbeeld bepaalde artiesten. Je kunt natuurlijk altijd je ware liefde via deze site tegenkomen, maar in eerste instantie is het zeker weten geen dating site of iets in die trant.
Natuurlijk gelden er, net zoals bij andere sites, bepaalde regels waar je je aan moet houden wil je lid worden, blijven en niet gebanned worden. Denk hierbij aan dat je geen art van anderen mag stelen en het onder je eigen naam plaatsen, geen discriminatie of andere rare ongezellige dingen. Ook zijn er strikte regels over het plaatsen van bijvoorbeeld 18+ art *geen porno achtige dingen, gewoon nude-art op een niet porn/super erotische manier zoals een nette (semi)naakte shoot*. Een van deze regels hiervoor is dat je model niet onder de 18 jaar mag zijn omdat je anders gewoonweg de wet zelf overtreed en je er, als het erg ver gaat, in de bak terecht kan komen. 
Misschien denk je nu van poeeehh, dat zijn wel redelijk duidelijke en strikte regels, maar ik vind het goed dat deze er zijn, gewoonweg omdat het erg veel gedoe voorkomt. Het is daarom ook een serieuze site voor mensen die graag hun art willen delen of misschien wel op zoek zijn naar collabs.
Ook worden er jaarlijks devmeetings gehouden, ook in Nederland. Ik ben hier zelf ook een keer naar toe geweest maar toen was het niet zo super georganiseerd en was het weer erg slecht. Op zich wel erg gezellig maar voor mij was het vanuit Vlissingen naar Utrecht nogal een eind rijden.
Natuurlijk vertel ik jullie niet zomaar over deviantArt, ik zit er zelf namelijk al ruim 3,5 jaar bij en heb zeker geen spijt van mijn registratie! (femketje’s deviantArt) Daarom zeg ik, neem een kijkje en bedenk of jij misschien wel jouw eigen werk wil laten zien, promoten of verkopen en registreer!
Misschien ben je al lid, laat dan in een bericht of mailtje naar mij jouw link weten, of zoek gewoon de mijne op en laat daar een berichtje achter!
X femketje.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//