Andrélon haarmasker voor droog en beschadigd haar.

Nu het weer winter wordt en het buiten weer een stuk kouder is heb ik vaak de neiging om een stuk warmer te douchen dan normaal. Jammer genoeg is dat, samen met krullen en föhnen, niet erg goed voor je haar en kan het op den duur beschadigen en erg droog worden. Zelf merkte ik dat het wel wat stug aanvoelde en best droog was dus werd het eens tijd om een haarmasker uit te proberen.
Ik heb voor een Andrélon haarmasker gekozen omdat het voor mij een bekend en vertrouwd merk is wat eigenlijk altijd wel doet wat het beloofd in zijn shampoos e.d..
Toen ik in de winkel stond pakte ik eigenlijk meteen naar dit haarmasker aangezien ik toch iets zocht wat mijn haar zou “herstellen” voor zover een haarmasker dat kan doen. De pot ziet er netjes uit, trekt wel wat sneller je aandacht dan saaie niet gekleurde potten door het gekleurde label. De pot kostte net geen €5,00, een prima prijs gezien de hoeveelheid en de uiteindelijke kwaliteit van het masker.
Het masker beloofd je haar binnen 14 dagen als nieuw te hebben gemaakt door de intensieve voeding die dit masker bevat *volgens de beschrijving op de pot zelf althans*. Ook staat er netjes een gebruiksaanwijzing op maar niet hoe vaak je het masker moet of kan gebruiken. Het is daarom ook een beetje de keus aan jou zelf lijkt me aangezien niet iedereen zijn haren elke dag of elke twee dagen wast. Zelf was ik mijn haar om de dag omdat ik het anders te veel uitdroog en als ik langer wacht wordt het weer wat te vet. 
Het masker zelf ruikt echt heerlijk fris en zoetig en de geur blijft na gebruik nog een hele dag in je haar hangen.
Maar nu… werkt het masker echt, doet het wat het beloofd te doen?
Ja zeker wel. In ieder geval bij mijn haar wel. Na het nog maar 1 keer te hebben gebruikt voelt mijn haar super zacht en helemaal niet meer zo stug als voorheen.  Ook ziet het er weer een stuk gezonder uit en glanst het veel meer dan eerst.
In mijn mening is dit een prima product voor een redelijke prijs en ik zou hem zeker aanraden als jij ook last hebt van een wat droog en/of beschadigd haar.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Andrélon haarmasker voor droog en beschadigd haar.”

  1. ik heb hem ook en ik ben er ook best tevreden over! Krijg mijn haar even een oppepper van!

  2. Klinkt als een goed masker!
    Ik heb nog wat potten staan van verschillende merken, maar misschien dat ik hem eens aanschaf als mijn haarmaskers op zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//