Nivea Visage oogmake-up reinigingslotion.

Veel meisjes, vrouwen maar ook jongens en mannen gebruiken dagelijks make-up of dragen het voor speciale gelegenheden. Vooral met de feestdagen doe je nog wel eens een tikkeltje meer op of werk je met donkere kleuren en glitters. Maar na een lange gezellige avond moet je toch weer alles er af halen *of je wordt de volgende dag graag wakker met een messy pillow en panda ogen*. Ook voor het behoud van je wimpers is een goede oogmake-up reinigingslotion nodig.

Zelf gebruik ik graag de oogmake-up reinigingslotion van Nivea Visage. Deze haalt inderdaad zoals hij beloofd op een zachte en milde manier de oogschaduw en mascara van je ogen af en laat bij mij persoonlijk geen olieachtig laagje achter. Ook prikt deze lotion niet als je deze in je ogen krijgt. (nu natuurlijk niet het hele flesje in je ogen gieten omdat ik zei dat het niet prikte.)
De reinigingslotion is voor elk huidtype en is ook te gebruiken wanneer je lenzen draagt. Ook heeft deze een niet irriterende geur en heeft het flesje een klein gaatje. Dit kleine gaatje vind ik voordelig aangezien je dan niet in 1 keer veel te veel product op je wattenschijfje krijgt en dus ook niet te veel weggooit naderhand.

De prijs is toch wel weer iets aan de duurdere kant en hangt in de meeste drogisterijen tussen de €6,00 en €7,00. Je zou bijvoorbeeld, als je een minder dure lotion zoekt, kunnen kijken bij producten van het huismerk van de drogisterij bij jou in de buurt.
Al met al een prima reinigingslotion om je oogmake-up te verwijderen.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Nivea Visage oogmake-up reinigingslotion.”

  1. Zelf gebruik ik deze ook en vind hem erg fijn.
    Alleen moet je soms wel een paar watjes gebruiken wil je echt alles kwijt zijn.

  2. Ja, er zijn wel goedkopere die waarschijnlijk beter doen! Er was zo'n eentje waar je zelfs mascara bij kreeg voor 5 euro :P

  3. Als ik het zo lees denk ik wel dat er betere zijn, of teminste ik denk dat ik mijn reinigingslotion die ik nu heb beter vind. :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//