China Glaze Texture Polish: Itty, Bitty & Gritty.

Het derde lakje van de awesome Texture collectie alweer. Klik HIER en HIER voor de eerste 2 reviews. Ik denk dat deze lak, Itty, Bitty & Gritty wel de meest populaire kleur van de gehele collectie te noemen is. Een perfecte zomerse koraal tint met daarnaast ook nog eens het awesome zandachtige resultaat, wat wil je deze zomer nog meer!

DSC_3427 copy DSC_3428 copy Ook dit lakje heeft een creamy basiskleur maar bevat een zandachtige structuur die matte opdroogt. De lak dekt met 2 laagjes en droogt best snel. Zelf gebruik ik geen topcoat over deze lak want ik vind ‘m van nature al mooi genoeg. Daarnaast blijft de lak ontzettend goed en lang ongechipped zitten, zelfs na een week hard werken. Een nadeeltje daaraan is wel dat je iets langer en meer moet boenen om de lak weer van je nagels af te krijgen, maar dat heb ik er zelf wel voor over. Zo erg als glitternagellak is deze niet!

DSC_3437 copyIk heb deze collectie zelf via ebay gescoord maar ze zijn ook al te krijgen in diverse Nederlandse webshops.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “China Glaze Texture Polish: Itty, Bitty & Gritty.”

  1. ik vind het een erg mooie collectie, zoals ik van zoveel collecties van china glaze vind!
    helaas mag ik niks bestellen op ebay…en in nederland is het wat te prijzig…grr
    XOXO esmee

    1. Ik snap precies wat je bedoeld >.< zo lastig dat alles in Nederland duurder is en niet iedereen het fijn vind of mag om op ebay te bestellen :(

  2. Leuk kleurtje! Ik weet nog steeds niet of ik dat zandeffect nou wel zo mooi vind….. ik wil zelf ook nog van dit soort lakken uitproberen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//