Alweer Een Nagellak Shoplog?! :D

Ola lieve lezers!

Ik kan er niks aan doen, het is nagellak galore going into overload op femketje.nl op dit moment. Dat kan ook niet anders wanneer je het over een nagellakaddict hebt. Een super leuke mail kreeg ik gisteren binnen over een voordeelkaart actie bij Kruidvat: alle Catrice lakjes (ook de LE lakken) 1+1 gratis! Natuurlijk zat er een maximum van 8 lakken per voordeelpas aan en daar heb dan ook goed gebruik van gemaakt. Hieronder mijn nieuwste aanwinsten voor in totaal nog geen €12!

*lol! Ik heb een paar cent extra korting gehad merkte ik naderhand omdat de LE lakken niet vanzelf met de actie meegingen. De super aardige Kruidvat lady, die me trouwens ook nog wreed complimenteerde over mijn op dit moment pastel ombre/gradient rainbow nagels, heeft er naderhand nog €6 handmatig afgehaald ^^ het is dan maar een paar cent, maar elke cent telt in deze economie XD “ons zeeuw’n bin zuunig momentje” *

DSC_3530 copyNormale basic assortiment Ultimate Lacquers: 12 Walk The Lime – 01 Fuchsiarama – 15 Denim Moore – 11 Miss Piggy’s BF. Hip Trip LE Ultimate Lacquers: 01 Blue Highway – 02 Green Days – 04 Wheels On Fire – 05 Nude & Rude. (Ik heb dus niet alle 5 de lakken van de Hip Trip collectie, nummer 3 van de LE was er niet meer maar dat is geen verlies, die zalmroze kleur heb ik al zo vaak in mijn stash ^^)

DSC_3528 copyx femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

25 thoughts on “Alweer Een Nagellak Shoplog?! :D”

  1. Leuke aankoopen, en die mail heb ik helemaal niet gehad anders had ik het wel geweten :P Grappig foto van Timmi!

  2. Hihi, het viel me inderdaad al op dat het nagellak-artikelen regent op femketje.nl :) Leuke aankoopjes!
    Ik zag trouwens dat het Trekpleister nu ook nagelfestival heeft, ik ga kijken of ik nog wat van de LE kan scoren. :D

  3. €6 handmatig korting is toch niet maar een paar cent? Of bedoel je €0,06 haha. In ieder geval wel erg leuke actie, had m ook geactiveerd dus ga morgen even langs! Leuke kleuren heb je gekozen! En leuk je nieuwe foto rechts.

  4. TIMMI, Baas! Elke cent telt inderdaad, maar je hebt er wel goddamn mooie nagellakken van gekocht. Ben heel benieuwd naar jouw mooie swatches!

  5. Geweldig de foto van Timmi, mijn kat zat ook altijd gelijk met zijn koppie in een tas….wat zijn ze toch altijd heerlijk nieuwsgierig.
    Mooie lakjes heb je weer gekocht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//