Girl Crush: Charlize Theron.

Een nieuw segment op femketje.nl  naast de Mooie Mannen categorie, de Girl Crush categorie. Hierin bespreek ik en laat ik vooral zien welke (bekende) dames ik ontzettend gorgeous vind qua make-up, haar, kledingstijl, persoonlijkheid, acteerwerk… Noem maar op! Vandaag in deze eerste editie, 1 van mijn favoriete en meest gorgeous vrouwen op aarde: Charlize Theron.


Ik leerde haar eigenlijk kennen toen ze 1 van de meest besproken rollen speelde uit haar carrière: Monster. Ze was kilo’s aangekomen en totaal niet een hot mama maar oh my lord, zij kan zo ontzettend goed acteren!


Een wat mooiere Charlize ken ik vooral van films als Snow White And The Huntsman en Aeon Flux. Maar natuurlijk ook van de welbekende Dior reclame.Onze Charlize is dan wel geboren in 1975, but if I wasn’t straight….. You know what I mean XD Ze ziet er super uit voor haar leeftijd, ookal vind ik iemand uit de jaren 70 nog helemaal niet oud. Ik ben gek op haar look, super gorgeous en classy maar niet bang om extreme rollen zoals die in Monster uit 2003 aan te pakken.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Girl Crush: Charlize Theron.”

  1. Ik had nog nooit echt bewust van haar gehoord, maar ze kan inderdaad goed acteren in Monster!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//