China Glaze Kiwi Cool-Ada (Poolside Collectie).

Het een na laatste lakje wat ik uit de Poolside collective heb is deze awesome felle groene tint met de naam Kiwi Cool-Ada. Zelf heb ik de collectie via ebay gescoord maar je kunt ze waarschijnlijk ook nog via gewone Nederlandse nagellak webshops scoren.

DSC_4228 copy Kiwi Cool-Ada is, zoals de naam al doet vermoeden, een kiwi groene tint. Het is geen gewone saaie groen maar echt een knallende en bijna neon groen. Grasgroen maar feller. De lak is jammergenoeg net zoals de andere neonachtige lakjes uit de collectie ietwat sheer en met een laag of 3 goed op te bouwen, maar wil je sneller klaar zijn dan kun je de lak ook altijd met 2 dunne laagjes over een dekkende witte lak aanbrengen zoals ik hieronder op de swatchfoto ook gedaan heb.

DSC_4366 copyHet kwastje lakt prima zoals we van China Glaze gewent zijn en de kwaliteit is in mijn ogen erg goed. China Glaze lover in the house! Is groen niet echt jouw ding, dan kun je de lak ook altijd nog als kleurdetail in nailart designs gebruiken, of misschien als achtergrondkleur voor een stamp-design of simpele maar leuke nail art stickertjes en glitter. St. Paddy’s Day kan in ieder geval niet zonder deze groene nagellak!

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “China Glaze Kiwi Cool-Ada (Poolside Collectie).”

  1. Lekker knal! Ik zou hem wel dragen in een nailart of als streepje ofzo, anders vind ik hem net iets te neon.
    Xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//