TAG: Some Things I Love.

Dit keer niet echt een bestaande tag maar meer gewoon een korte zelfverzonnen kind of tag met een aantal dingen die ik op dit moment mooi, lovely of gewoonweg awesome vind.Vind je het een leuke tag, neem hem gerust over!

1. Awesome Friends:
Gisteren was het zo ver, mijn *bijna zeker weten* laatste zaterdag werken bij C&A. Ik heb een nieuwe baan waar ik binnenkort begin en moet dus stoppen bij mijn oude vertrouwde plekje. Volgende week zaterdag hou ik weer een film en freetavondje bij mij thuis als soort van afscheid. Al mijn awesome collega’s/vriendinnetjes komen dan langs. In die ruim 2 jaar dat ik daar gewerkt heb heb ik echt amazingly lieve dames leren kennen. Mijn hart breekt een beetje als ik er over na denk dat ik misschien wel nooit meer met ze ga samenwerken. Gelukkig is onze vriendengroep close genoeg om nog regelmatig af te spreken zodat we elkaar niet uit het oog verliezen!

2. Een eerste koophuis:
Morgen is een spannende dag met veel belangrijke afspraken en werk. 1 van die afspraken gaat over het huis wat Roy en ik willen kopen. Het is nog niet 100% zeker maar we are ready for the jump! We gaan als alles goed gaat half oktober verhuizen. Dat betekend wel dat ik mijn verjaardag op 6 oktober en de 2 jaarlijkse parties zo’n 1,5 tot 2 maanden op ga schuiven >.<

3. Mijn lieve lezers:
Elke dag verwonder ik me er weer over hoe veel lieve dames (en heren) ik via mijn blog heb leren kennen. Ik blog nu al bijna 3 jaar op femketje.nl en ik ben nog lang niet uitgeschreven, gereviewed en getest! Al jullie comments, mailtjes, tweets en facebook berichtjes lees ik stuk voor stuk <3

4. Nagellak in donkere herfst-tinten:
Ik heb de omslag van zomer naar herfst al gemaakt, ondanks dat het weer buiten deze week alleen maar zomers geweest is *hier in Vlissingen in ieder geval!*. Ik ben gek op donkere grijze, groene of blauwe herfstkleuren en zal denk ik nog lange tijd in mijn stash grijpen naar andere lakjes.

DSC_3683 copy 05 go purple

5. Niet veroordeeld en beoordeeld worden:
Dit is iets waar ik al ruim 1,5 jaar mee te maken heb, vooral tijdens het solliciteren. De laatste tijd ben ik maar liefst 2 keer achter elkaar super snel uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, heb ik al een baan aangeboden gekregen en heb ik morgen nog een gesprek voor een andere baan waarbij ik 1 van de beste 2 sollicitanten ben. Normaal gesproken mag ik niet op gesprek komen en krijg ik een massive afwijzing, krijg ik geen reactie of wordt ik genegeerd. Vaak wordt ik afgewezen met de reden dat ik te hoog opgeleid ben voor het werk, terwijl ik juist onderaan wil beginnen en me op eigen houtje omhoog wil werken. Ik ben blij en vooral dankbaar dat ik nu 2 keer super snel achter elkaar eens niet veroordeeld wordt op hoe ik ben, wat ik voor opleiding gedaan heb en wat ik wil: Gewoon hard werken voor minimumloon!

Ik ben erg benieuwd waar jullie op dit moment blij van worden, of wat je simpelweg mooi of leuk vind.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “TAG: Some Things I Love.”

  1. Wauw, een eigen huis?! Guuurl, ik ben zo benieuwd :) Damn, ik hoop het echt voor je. Oh joh, volgend jaar vier je dan wel lekker kerst enzo in je eigen huisje.

  2. Wat enorm spannend dat jullie plannen aan het maken zijn om een huis te kopen, wij zijn begin dit jaar verhuisd naar ons nieuwe koop huis, en het is echt awesome;-) Als we het hebben over dingen waar ik blij van wordt; iedere ochtend als ik de huiskamer binnen kom of iedere avond als ik het huis weer binnenstap, ben ik er zoooo blij mee;-) Het is een héle grote stap waar heel veel (spanning!!) bij komt kijken, maar uiteindelijk is het heerlijk. Succes met alles, enne…ik lees het allemaal wel hè;-)

  3. Leuke tag! Fijn dat je vriendinnen hebt gemaakt tijdens je werk, is altijd fijn =) En spannend, een huis kopen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//