Catrice Welcome To Las Vegas Duo Gloss 01 Lovely Sinner.


Een weekje of twee geleden kocht ik dan uiteindelijk mijn laatste fijne product uit deze LE. Zoals ik al eerder vertelde was ik niet echt blown away door deze LE, hij viel me eerder tegen dan mee, zeker omdat de lakjes me niet echt uniek leken. Ook ben ik niet zo’n lipproduct fan maar toch wilde ik deze duo gloss een kans geven.

 

De verpakking vind ik wel okay, wel te verwachten van een product wat duo gloss heet. De kleuren die deze duo gloss bevat is een mooie classy rode creamy tint die erg snel opdroogt en ontzettend goed gepigmenteerd is. (wat ik overigens totaal niet had verwacht!).

Aan de andere kant van de gloss zit een geelgouden shimmery tint waarvan je de glitters wel echt op je lippen voelt zitten. Deze kant van de gloss droogt trouwens niet echt snel, deze blijft langere tijd gewoon ‘vloeibaar ‘ zoals de meeste normale glossjes zijn.
Sowieso vind ik beide kleuren al erg mooi los van elkaar maar samen is het echt een super mooie combinatie, perfect voor de kerstdagen of oud en nieuw!

De applicators vielen me wel erg op bij deze duo gloss. Aan de rode gloss zat een normale spons applicator maar bij de gouden glitter kant was het letterlijk een kwastje, net als bijvoorbeeld een lip kwastje maar dan met kortere haartjes. Ik vond beide applicators wel fijn werken, ik kan geen favoriet benoemen.
De gloss kostte me €3,79 of €3,99 (op het bonnetje kan ik niet duidelijk zien welk product nu welk was) en bevat in totaal 6ml gloss wat zo’n  6 maanden lang goed houdbaar is.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Catrice Welcome To Las Vegas Duo Gloss 01 Lovely Sinner.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//