Essence Gel Eyeliner 02 London Baby.

Een tijdje geleden kocht ik dan eindelijk mijn aller eerste bruine gel eyeliner. Ik pak eigenlijk nooit naar bruine tinten voor eyeliner, waarom weet ik eigenlijk niet. Ik ben meer een ‘zwart liner meisje’ denk ik.

 
Toch ben ik erg te spreken over de kleur, textuur en eigenlijk alles wel van deze gel liner. Sowieso eerst de prijs, voor nog geen €3 had ik deze 3ml liner in de pocket. 3ml lijkt weinig maar geloof mij, dezeliner is zo gepigmenteerd dat je ontzettend weinig nodig hebt per keer. 

Omdat je weinig gebruikt maak je deze liner eigenlijk ook niet op in de 6 maanden houdbaarheid die je hebt. Maar gezien de lage prijs hoef je daar niet rouwig om te zijn. De textuur is erg zacht, pas dus op dat je niet te veel product op je liner kwastje krijgt en je ooglook verprutst. 
De kleur van de liner is dus bruin, een mooie natuurlijke donkerbruine tint die een mooie sparkle bevat die niet al te overheersend is maar gewoon erg pretty. Verder is de liner waterproof, je moet dus wel een beetje schrobben wil je de gel liner van je ogen hebben, maar dat is zeker de moeite waard. De liner blijft zeker weten de hele dag goed zitten, ook als je af en toe per ongeluk in je ogen wrijft.
Al met al; me likey!
x femketje

PS: Doe jij al mee met de xmas giveaway? Het is nog maar 3 dagen!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Essence Gel Eyeliner 02 London Baby.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//