C&A Wedstrijd Shoot; We Had So Much Fun!

Ola lieve lezers!

Eigenlijk was het niet de bedoeling om deze shoot foto’s als bijvoorbeeld een photo of the week artikel te plaatsen, vandaar dat ik er maar een heel ander apart artikel aan wijd. Aangezien ik bij C&A werk en er tussen de verschillende Nederlandse filialen af en toe wedstrijden zijn (wij hebben als klein filiaal in Vlissingen de laatste gewonnen btw!) hebben ik en Roy (manlief) deze foto’s gemaakt. Jammer genoeg was niet het gehele team aanwezig voor de shoot, ook onze enige mannelijke collega moesten we missen, maar we hebben wel erg veel lol gehad!

Mijn vaste lezers zien waarschijnlijk wel snel genoeg wie ik ben maar voor degene die me niet altijd even snel herkennen: met de grote zwarte strik-riem en open toe hakken, that’s me :3

De eerste twee foto’s zijn overigens niet voor de wedstrijd, deze waren na de groepsfoto’s genomen, voor de lol als real life mannequins!

Have fun watching zou ik zeggen!

x femketje

PS: Doe jij al mee met de xmas giveaway? Het is nog maar 4 dagen!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “C&A Wedstrijd Shoot; We Had So Much Fun!”

  1. Superleuke foto's, zo komen we helemaal in de sfeer! Ben je echt getrouwd met Roy, omdat je hem manlief noemt?

  2. @Mirjam haha ja we zijn wel al verloofd sinds koninginnedag dit jaar maar ik noem hem al jaren zo omdat we ook al bijna 7 jaar samen zijn ^^

  3. Mooie foto's!! Ik ben vanaf dit jaar koninginnedag met mijn vriend samen. Dus nog maar 8 maanden. Gefeliciteerd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//