Catrice Nail Expert Nail Whitener: 010 Transparent White.

Tijdens een 1+1 actie van Catrice producten eind December 2010 had ik deze whitener meegenomen om eens uit te proberen en op zich vind ik dit maar een aparte whitener.
De lak zelf heeft een ietwat blauw/paarsige gloed over zich maar dat schrikt me niet erg snel af. Als het aangebracht is zie je hier vrij weinig van terug. De lak heeft daarnaast wel weer een erg sterke geur waar ik persoonlijk niet erg lang in wil zitten. Ook is de lak redelijk waterig maar brengt normaal aan.
Ik vind niet dat deze whitener mijn nagels egaal wit maakt aangezien alleen de tips wat gelig zijn door nagellakremover (aceton). Het ziet er daarom ook wat vreemd uit als ik het opgebracht heb en mijn nagels in natuurlijk licht bekijk. De tips zien er goed uit, niet meer verkleurd maar bij de nagelriemen en het stukje daar boven lijkt het wel alsof het glow in the dark nagellak is met een felle blauwe gloed.
(Ik had dus een aantal goede foto’s gemaakt een week of 3 geleden, maar aangezien mijn G1 crashte en ik hier gisteren pas achter kwam heb ik deze foto’s niet meer >.< sorry dat er dus geen swatch foto’s te zien zijn!)
Mijn tip is daarom ook om dit product alleen op de stukjes aan te brengen waar de nagel verkleurd is, anders ziet het er nogal weird uit in normaal dag licht. In elektrisch licht ziet het er daarentegen heel normaal uit, beetje vreemd maar goed.
Over het algemeen wel een “okay” product maar niet wat ik er van verwachtte. Je moet de lak dus echt alleen op de verkleurde stukjes aanbrengen. Deze whitener is bij de meeste Kruidvat filialen verkrijgbaar voor ongeveer €2,00.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Catrice Nail Expert Nail Whitener: 010 Transparent White.”

 1. Ik heb deze ook, het ziet er idd een beetje vreemd uit op stukjes nagel waar het niet is verkleurd :)

 2. Een aantal dagen geleden had ik deze in m'n handen, maar ik heb hem toch niet meegenomen. Ik had al zo'n voorgevoel dat ie niet zo geweldig zou zijn ;).
  Leuke blog! Ik ben een nieuwe follower.

  xoxo Steph

 3. Hmm je hebt me nieuwsgierig gemaakt.. hij is dus wel goed in wat hij zou moeten doen (A)
  eerder een beetje te goed :P

 4. Ik heb deze nagellak ook.
  Ik vind deze nagellak niet mee als ik er geen andere kleur overheen doe, maar heb wel het idee dat hij mijn echte nagel witter maak. Als ik deze nagellak op heb en hem er dan 2 dagen af haal is mijn nagel witter dan die 2 dagen ervoor.
  Ik weet niet of dat ook bij jou is, maar hij maakt mijn natuurlijke nagel witter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//