Photo Of The Week: Sparrow Eyes.

Jullie hebben deze foto al online kunnen zien op mijn deviantArt en als mijn nieuwste twitter-profielfoto maar hier is ‘ie dan echt: 1 van de foto’s uit mijn laatste shootserie (voordat ik griep kreeg) 19 januari. Met de EOTD van vorige week, wel ietsjes aangepast maar verder hetzelfde.

Gebruikte producten:
– HEMA liquid eyeliner.
– Chanel Inimitable Intense mascara.
– Vaseline rosy lips.

Het haar heb ik met de wafeltang gestyled die in mijn Rowenta Elite Model look set zat. Van te voren had ik het de avond voor de shoot gewassen, een beetje mousse in het haar gewreven en in twee vlechtjes gedaan (hier heb ik gewoon de hele nacht mee geslapen). Dit deed ik omdat op deze manier mijn haar wat stugger was en de ‘wafeltjes’ die je met de tang aanbrengt langer blijven zitten. Mijn haar bleef echter erg lang goed gewafeld, wel 3 dagen! (van deze Rowenta set komt nog een review!)

De outfit is een super cute shirtje met schouderdetail van H&M die ook hier terug te zien is!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Photo Of The Week: Sparrow Eyes.”

  1. @Lisa ik werk als model EN fotografe EN MUA, soms allemaal tegelijk, soms met anderen of een ander team.. dus ja ik ben wel model.

  2. Wauw, je haar is zo mooi gedaan! De make-up is ook prachtig gedaan, lovely photo! :D

  3. Wat gaaf dat je dat allemaal zelf doet!
    Vind het ook echt nice dat je 'gewoon' HEMA en vaseline hebt gebruikt en een enorm mooie look hebt weten te creëren!
    Love it(L)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//