Catrice Luxury Lacquers Shoplog :D

Okay,.. Hoi ik ben Femke en ik ben een blog-aholic. Ik zou 2 dagen ff niet bloggen maar dat goede voornemen verpest ik na een dag al. Ik heb voor vandaag dus stiekem wel nog even een shoplog artikeltje online, en dat komt vooral omdat ik gister los ben gegaan bij het Kruidvat en ik deze middag door stilte op het werk om 1 uur naar huis mocht :D

LL

Bij kruidvat scoorde ik voor *schrik niet* 60 euro de gehele collectie van de Luxury Lacquers. Dat zijn 24 lakken die normaal gesproken 3,59 kosten, maar met de 2 voor 5 euro actie heb ik toch over de 26 euro bespaard! Ik zou zeggen ren naar de winkel en scoor de collectie *of de lakjes die je te mooi vind om te laten staan* met deze relaxte korting!

LL 2De swatches en reviews komen asap online, heb gisteravond ook een paar uur zitten swatchen, fotograferen, wachten voor de volgende laag en boenen met remover ^^ Maar hieronder alvast een preview van Holo Manolo, de zilveren holo lak die er bij zit.

holo manolo femketjeNLIk ben verliefd op de hele collectie… To Be Continued!

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

36 thoughts on “Catrice Luxury Lacquers Shoplog :D”

 1. Hahah, leuk dat je ze gelijk allemaal hebt gekocht. Ik vind het persoonlijk niet zo heel bijzonder de lakjes.

 2. Holy shit, dat zijn er wel heel veel! Maar ja, iedereen zijn eigen ding hé ;) Ik ben wel heel benieuwd naar alle swatches, het ziet er veelbelovend uit!

 3. ik heb me ingehouden en ‘maar ‘ 12 gekocht :-) ze zijn echt super…ga zo even een op doen,

 4. Haha wat gaaf dat je gelijk heel de collectie hebt gekocht. Ik ben heel erg benieuwd naar de swatches. :)

 5. Geweldige Femke, welcome back, hihi
  Wowwww zoveel nagellak, ach ja je heb nooit genoeg :p
  Ik kan niet wachten op de swatches :)
  Liefs,

 6. Wauw, dat zijn er echt heel veel! Maar ze zien er ook wel heel tof uit ^^ Ik ben benieuwd hoe de rest eruit ziet, maar deze swatch ziet er al veel belovend uit!

 7. Haha wauw echt super tof dat je ze gewoon allemaal hebt gekocht! Dat zou ik ook wel willen! Ben echt heel benieuwd naar de swatches!

 8. Whahaha Shame On You! Neem je tijd meis ook al is bloggen leuk tijd voor je zelf is heel belangrijk! Ook al vind ik je artikelen erg leuk om te lezen en zo ook dit enthousiaste shoplogje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//