Even Een Korte Break.

Ola lieve lezers,

vandaag en morgen zullen er eventjes geen nieuwe artikelen online komen op femketje.nl doordat ik simpelweg geen moment tijd en rust heb gehad nieuwe goodies te testen en reviewen. Werk en andere verplichtingen hebben afgelopen week de overhand gehad >.< Ik zit de laatste tijd wat minder relaxed in m’n vel en dat is te merken in vermoeidheid door alles wat ik naast mijn fulltime werk en blog nog doe. Soms moet je heel even op de rem trappen om alles weer goed op een rijtje te krijgen, en toevallig is dat de komende 2 dagen even het geval.

Gelukkig heb ik nog wel over de 2000 andere artikelen online staan waar je altijd nog vanalles terug kunt lezen ;3 Ook kun je altijd nog je eigen blog spammen in mijn Spam Je Blog artikel, alle sites die daar achter worden gelaten in een comment ga ik zodra ik een momentje tijd heb allemaal bezoeken!

En natuurlijk kun je ook nog mee doen aan de twee lopende winacties! Bij de ene maak je kans op de Celtica highlighter van Catrice, en bij de andere kun je 3 prachtige Sleek producten winnen :D

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Even Een Korte Break.”

  1. Ach….wat is nou 2 dagen?! Gewoon de rust pakken die je nodig hebt! En dan kan je er weer met frisse moed tegenaan. En ik ga zeker even tussen al je leuke berichtjes kijken. ;-)

  2. we lopen niet weg!! het is nu even belangrijk om voor jezelf te kiezen. neem je tijd..

  3. Tuurlijk, dat is toch heel begrijpelijk. Ik zit ook minder in mijn vel, dus ik doe eigenlijk een beetje hetzelfde. Op een gegeven moment moet je gewoon eerst aan jezelf denken! Rust ze lekker uit mop.

  4. Groot gelijk dat je even wat tijd voor jezelf neemt! Hopelijk kan je even een paar dagen lekker rustig aan doen en er ook daadwerkelijk van genieten. Hopelijk word je van het zonnetje weer wat vrolijker ;)

  5. Beetje late reactie, maar af en toe een break heb je wel verdiend. En gaaf dat je al zoveel artikelen geschreven hebt! ^.^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//