Catrice Hidden World LE Eyeschadow Souffle 02 Yes, I Wood!

Toen ik een paar weekjes geleden de eerste soufflé had gekocht (01 wood you follow me?) was ik helemaal verkocht aan de structuur en de pigmentatie. Ik kon niet anders dan ook de andere twee souffle’s te halen. Dit keer een review over nummer 02, Yes, I Wood!

Yes, I Wood! is een lichtbruine tot champagne tint met een fijne zilveren shimmer in. Staat perfect als highlighter maar ook als mono op het ooglid. Dit is zo’n oogproduct wat je erg standaard kunt gebruiken zonder moeite te doen nog een andere kleur toe te voegen. Het maakt een simpele look met alleen mascara en eyeliner compleet en lekker basic maar feestelijk door de rijke shimmer.

De structuur is erg zacht maar goed gepigmenteerd en de souffle blend ontzettend fijn. Laat Catrice maar met meer van zulke goede souffle’s komen! De souffle’s kosten €3,49 per stuk en bevatten 4,9 gram product wat zo’n 18 maanden lang goed houdbaar is.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Catrice Hidden World LE Eyeschadow Souffle 02 Yes, I Wood!”

  1. Ik ben totaal niet van de souffle's of mousse oogschaduws. Al ziet deze er wel heel mooi uit…

  2. Wat een mooie Soufflé zeg, ik vind die ook altijd ontzettend fijn in gebruik :)

  3. Ik heb deze ook en ben er erg blij mee, zelfs al gebruik je hem alleen in combinatie met een streepje eyeliner heb je toch gelijk een frissere look dan met alleen eyeliner. Ook gebruik ik het regelmatig met een beetje poeder eroverheen en dan gewoon een hele ooglook. Mooi product!

  4. ik hou daar normaal ook echt niet van maar deze zijn echt perfect! blijven lang goed zitten met een goede basis etc. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//