14 thoughts on “Collective Clothing Shoplog *filmpje*”

 1. leuk filmpje.. Alleen vind het zo raar dat je overal je maat bij verteld. Dat kom ik nergens tegen.. xD ??

  Maar die laaste trui is echt zo leuk jammer dat die er niet meer is :(

 2. ik vertel de maten er altijd bij omdat ik erg vaak vragen krijg over of iets groot of klein valt ^^ dat bespaart me een hoop tijd om het er van te voren in het filmpje bij de vertellen :)

 3. Dat zijn geen wanten maar handschoenen. Wanten hebben een ruimte voor je duim en de rest van je vingers zitten gewoon bij elkaar :)

 4. Zou je een keer een tutorial kunnen maken van hoe je je voeten moet verzorgen met afbeeldingen van jouw voeten? Lijkt me interessant!

 5. Leuke dingen heb je gekocht. Dat grijze truitje en het zwarte shirtje met kant vind ik het leukst! Ik moet ook nodig weer eens naar C&A, kan er altijd leuk slagen.

 6. ik vind het anders een redelijk normale vraag ^^ als ik er foto's of een filmpje bij doe is het denk ik alleen maar duidelijker :)

  en voeten-fetish of niet, wat maakt het uit ^^

 7. haha nou dankjewel XD
  ik heb niet echt een geheim eerlijk gezegd, ik heb gewoon geluk dat ik van mezelf eigenlijk amper aan kom en nu nog alles kan eten wat ik wil ^^

 8. Ja dat bedoelde ik idd, ik heb namelijk erg droge voeten en iedereen zegt wel dat ik voetlotion moet smeren maar dat helpt niet. Ik zou het gewoon fijn vinden als er een duidelijke tutorial online komt. Zou dat een keer kunnen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//