Essence Return To Paradise Shimmer Powder.

Deze LE van Essence is al een lange tijd geleden in de schappen geweest maar voor mijn 21e verjaardag in oktober 2011, had ik deze super pretty shimmer powder gekregen. Hij was nog gloednieuw en ik wist toevallig hoe hebberig iedereen van deze powder werd toendertijd. Het is dus echt geluk dat ik alsnog deze in mijn stash heb!

De shimmer powder zit in een super vrolijk doosje die erg veel op de doosjes van Benefit lijkt. De shimmer powder heeft een mooie lichtroze tint, met ontzettend veel shimmer. Deze shimmer powder kun je ook makkelijk als lichte blush gebruiken of gewoon als highlighter.

De pigmentatie van de roze tint is okay, niet slecht als je in je achterhoofd houdt dat het eigenlijk een highlighter is i.p.v. een echte blush.

De powder is 12 maanden lang goed houdbaar volgens de verpakking maar ik denk dat als je er met schone kwasten etc. in gaat, de powder nog veel lange te gebruiken is. Ik weet niet hoeveel deze shimmer powder toendertijd gekost heeft maar Essence kennende zal het niet meer dan €4 geweest zijn. Het doosje bevat 10.5 gram product.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Essence Return To Paradise Shimmer Powder.”

  1. Heel mooi! Volgens mij lijkt hij ook wel wat op de shimmer powder die ze standaard in het assortiment hebben. Een plat doorzichtig rond doosje met sterretjes in het poeder. Die heb ik zelf en die is ook heel fijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//