Catrice FALLosophy Polishes.

DSC_0048De collectie ligt alweer een tijdje in de schappen maar door alle drukte de afgelopen weken is er zo weinig van het bloggen zelf gekomen dat ik mezelf nu echt neer moet zetten om dit artikel te schrijven :’)

Benieuwd naar mijn swatches en review van deze 5 Catrice LE lakken, lees dan snel verder!

DSC_0141

01 Mystic Moss is een grijze lak met een groenige ondertoon en shimmer. De lak dekt met 2 dunne laagjes en heeft van zichzelf een mooie glossy finish.

DSC_014302 Mauving Leaves is een paarsige mauve tint, zonder shimmer en lekker creamy. Op de swatchfoto heb ik maar 1 laagje aangebracht, een 2e zou het mooier en egaler maken.

DSC_014403 Berrytale is echt een gorgeous lak, een plaatje gewoon! Een donkerpaarse tint met een mooie roodpaarse shimmer. I LOVE IT! Ook op deze swatch heb ik 1 laag aangebracht, een 2e maakt hem perfect.

DSC_0145 04  Fabulous Fox-ia is denk ik wel mijn favoriet. Een egale kleur zonder shimmer met een beetje een jelly achtige finish. Ook deze swatch heeft 1 laagje, een 2e kan altijd maar ik vind dit effect wel erg mooi! :)

Van de lichtste lak heb ik jammer genoeg geen swatch foto meer…. Ik had ze wel gemaakt maar zijn verdwenen! De lak zelf heet 05 Morning Dew en is een doorschijnende licht peachy lakje met zilveren shimmer. Ik had ‘m laatst wel over een mooi dekkende nude lak geprobeerd, en daarbij waren de shimmertjes heel subtiel en pretty!

DSC_0147

De lakken kostte me voor zover ik het me kan herinneren €2.99 per potje van 10ml lak.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Catrice FALLosophy Polishes.”

  1. Oh … Mauving Leaves en Berrytale .. maar ook Fabulous Fox-ia.. NEE. Houd mij tegen! Ik ga ze allemaal bekijken in de winkel en hoop niet dat ik de boel leeg roof. Jeetje, wat mooi! Helemaal ook bij jouw nagels!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//