HUGE Therme Review!

DSC_0153Ik kreeg een paar weekjes geleden een geweldig mooi perspakket van Therme binnen met daarin verschillende producten van een aantal verschillende lijnen. Vandaag een compact artikel waarin ik alle items even bespreek :D

Als eerste de Foaming Shower Gel Mousse in de geur Bali Flower. Ik ben echt gek op foamy showergels en zulk soort schuimende producten. Lekker zacht altijd op de huid! Het is een erg bloemige geur, ook wel wat zwaarder maar daar hou ik wel van tijdens de koudere maanden van het jaar.

De Saigon Pink Lotus lijn heeft een body mist die echt super geconcentreerd is en naar mijn idee gewoon als een reguliere parfum werkt, lekker aanwezig en best zoet maar bloemig van geur. En er zit ook nog eens veel in want met 60ml doe ik echt een eeuwigheid!De grote pot is ook van de Saigon Pink Lotus collectie en is een stevige en super lekker ruikende body butter. Super nice om op je droge benen te doen en voedt de huid zonder een viezig plak laagje achter te laten. Ook in deze pot zit vrij veel, 250gram, daar ga ik zeker deze hele herfst en winter mee door komen.

Mijn favoriet en wat ik ook echt nodig had was de handcreme van deze collectie, deze is zo fijn en voedend voor mijn droge vingers, en again… de geur is hemels! Wat ook erg fijn is is de shower scrub, deze is niet zo super grof en dat vind ik wel fijn voor mijn huid. De substantie is wat jelly achtig maar toch stevig. En dan de douchegel oftewel de Shower Satin: Ook weer die heerlijke geur maar dan om jezelf helemaal mee in te soppen en te chillaxen onder de douche of in een snel warm bad.

DSC_0155

Nog 3 producten te gaan: De Therme Bulgarian Rose Shower Satin, een douchegel waarvan ik echt verliefd ben op de geur. Ik ben zelfs zuinig op dit goedje en Roy mag er niet stiekem van gebruiken :’) Een frisse bloemige maar zoete geur, en ik ben verkocht. De douchegel droogt mijn huid niet uit en die heerlijke geur blijft lekker lang hangen, op mijn huid maar ook in de badkamer. De Scrub van deze lijn is hetzelfde qua geur als de douchegel maar ook niet te grof qua structuur zoals de scrub van de Saigon Pink Lotus lijn. Maar dan het laatste product, eentje waar ik echt maar dan ook ECHT zwaar hooked aan ben: de Dry Oil Spray. Dit is gewoon lekker voedende huidolie in een sprayflacon, maar wel echt zwaar geniaal en de geur…. Oh my lord <3 Deze spray gaat standaard op mijn droge onderbenen nadat ik de douche uit stap.

Serieus, ik word nog steeds alleen maar enthousiaster van deze collecties, maar de handcreme en de dry oil spray zijn wel echt de toppers voor mij persoonlijk :D

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “HUGE Therme Review!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//