Happy New Hair!

Vandaag was het dan zo ver.. Het moment dat ik na 8 lange jaren weer eens mijn haar in de verf liet zetten en er ook daadwerkelijk de ballen voor had. Ik wilde na een lange crappy periode gewoon licht in de duisternis en dat resulteerde in een berg blonde highlights met een koele zilveren/ashy blonde tint en ondertoon :3

happy new hair 03

happy new hair happy new hair 02

Ik ben een happy camper! Mijn originele natuurlijke tint is donkerblond, met een wat warmere ondertoon, dat is de donkerste kleur die je nog terug kan zien in mijn haar, voor de rest is alles lekker licht met zilveren blonde plukken and i LOOOOOOOVE it so damn much :D

Ondanks de lange zit van een uur of 3 is het het zeker wel waard geweest. Dat een nieuw kleurtje in je haar zoveel met een mens kan doen: ik zeg een aanrader om je haar te laten kleuren als je in een dip zit!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Happy New Hair!”

  1. Op snapchat zag ik wat foto’s voorbij komen, je nieuwe haarlook is prachtig! Nog lekker kenmerkt lang!
    XOXO esmee

  2. Het is echt heel erg mooi geworden! =D Ik ben nu bezig met poging 3 om mijn kleur uit te laten groeien en ik ben er bijna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//