Catrice Celtica LE Polishes!

Ik ben er weer snel bij met de nieuwe Catrice LE lakjes te reviewen, gisteren was ik snel in mijn pauze naar het Kruidvat gerend om ze te scoren. Here we go!

celtica femketje

01 Paralilac is zoals de naam al doet vermoeden een lila achtig lakje. Toch zit er een goede vleug grijs doorheen waardoor het een meer taupe lakje is. De lak is creamy maar bevat een lading mooie shimmertjes. De lak dekt met 2 dunne laagjes, me likey!

celtica 01 femketje

Dan 02 Pinkadoxa, de meest funky naam van de 4 en ook de enige lak zonder shimmer of glitter. Deze lak heeft een hotpink kleurtje wat echt 100% mijn smaak is. De lak dekt lekker vlot met maar 2 laagjes.

celtica 02 femketje

03 Love, Peach & Harmony is een lief zalmkleurig/peachy lakje. Ook deze lak is creamy maar met een fijne goudkleurige shimmer en dekt met 2 laagjes. Deze kleur ga ik zeker weten veel dragen aankomend voorjaar.

celtica 03 femketje

04 LOVEnder is ook wel echt een favoriet, en vooral erg draagbaar door de zachte grijze tint. Het lijkt alsof de lak ook een vleugje lila bevat. De lak is ook weer lekker creamy maar bevat een fijn zilverkleurig glittertje, erg pretty en uniek! De lak dekt met 2 a 3 dunne laagjes.

celtica 04 femketje

De lakjes waren wat goedkoper dan normaal *nice!* en kostte me 2,89 per stuk. Elk potje bevat zoals altijd 10ml lak.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Catrice Celtica LE Polishes!”

  1. leuke shimmers!! de catrice collecties trekken mij de laatste tijd niet echt aan maar ik vergis me!!
    XOXO esmee

  2. Hmm allen Love, Peach & Harmony trekt me… Misschien haal ik dn alleen die, ik ben momenteel al door mijn maandelijkse beauty budget heen namelijk ;)
    xx

  3. Vooral de roze vind ik erg mooi. Ik ben vandaag ook gauw naar het Kruidvat gerend, ik moest de highlighter hebben van deze collectie ^.^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//