What’s On My Way – Boozyshop Sale Bestelling.

Ola lieve lezers,

Roy was zo lief om me wat lakjes cadeau te doen omdat ik de laatste tijd wat minder goed in m’n vel zat. Life was getting too busy, en ik kon wel ff een positieve boost gebruiken. Ik mocht lekker rondstruinen tussen de sale op Boozyshop.nl en heb 6 pretty models own lakjes gescoord :3

Als eerste heb ik bijna de hele splash collectie hierboven gescoord. Alleen de paarse lak rechts met de naam Mermaid Tears was uitverkocht en zal ik later nog wel een keertje apart scoren ^^ Het zijn allemaal flakie lakjes die super pretty zijn over een zwarte lak! Ze hebben me 3,75 per potje gekost.

Ook heb ik nog twee lakjes uit de Wonderland collectie gescoord waarvan ik al 2 gorgeous glitterlakjes had. De nieuw bestelde lakjes heten Jack Frost en Snow Flakes. Deze waren ietsjes duurder met een prijsje van 3,95 per potje.

Models Own Wonderland Jack Frost Models Own Wonderland Snowflakes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En wat waren jullie laatste aankopen?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “What’s On My Way – Boozyshop Sale Bestelling.”

  1. Oeh oeh oeh die links onder lijkt me zooo mooi! Ik heb deze maand een no buy maand, maar heb gisteren voor t eerst toch wat gekocht. Een hele mooi zwart/zilver metallic look lakje van de Hema die nu maar €1,- was…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//