Get To Know Femketje; 1-15 Januari 2014.

Ola lieve lezers!

Niet schrikken, want normaal gesproken is het inderdaad zo dat er pas aan het eind van elke maand een Get To Know Femketje artikel online komt. Maar het nieuwe jaar is alweer vol op aan de gang en ik heb besloten om i.p.v. 1 keer per maand, 2 keer per maand een persoonlijke foto artikel als deze te plaatsen. Vandaag dus het eerste artikel van het nieuwe jaar, 1 tot en met 15 januari 2014!

01Het nieuwe jaar is bij mij letterlijk begonnen met een big bang want tijdens een nieuwjaarsfeestje viel er een pot vuurwerk om richting ons >.< Gelukkig zijn Roy en ik verder ongedeerd maar een andere man had 2e en 3e graads verbrandingen in zijn gezicht!

02Een hartjes oliebol :3 Hopelijk staat dat voor veel liefde dit jaar!

03De eerste FOTD van het nieuwe jaar. Mijn haar zag er pretty wild uit voor mijn doen ;3

04Ik ben iemand die zich snel zorgen maakt om wat dan ook. Eigenlijk super stom als je deze quote snapt >.< Een goed voornemen voor dit jaar is dan ook om me niet zo snel druk te maken want uiteindelijk komt alles toch wel weer goed.

05Veel ‘eerste keren’ in dit GTKF artikel want ook deze foto’s waren de eerste van 2014!

06De katten hebben oud en nieuw trouwens prima overleefd, ze waren super relaxed terwijl het buiten wel oorlog leek. Ook zijn ze het nieuwe huis al helemaal gewent en rennen ze trap op en trap af met af en toe een rustpauze in hun kitty-couch.

07Kerst is voorbij en dat betekent awesome dikke korting op alle kerstgoodies. Zo scoorde ik deze leuke uiltjes voor maar 0,29 per pakje!

08Glitter overload!

09 Misschien zijn de goede voornemens me een beetje naar het hoofd gestegen maar ik geloof in karma and she is a bitch when you are! Wees aardig en vriendelijk tegen mensen, dan kun je alleen maar positieve dingen terug verwachten :3

10Wat nieuwe Kruidvat gezichtsreiniging gescoord met een 2 voor 3 euro kortingsactie. Ik moet zeggen dat ik nu al best tevreden ben, maar ik test ze nu pas een halve week. Updates volgen later in een review artikel!

11Er goed uit zien hoeft niet duur te zijn en dat bewees ik met deze FOTD waarbij ik de gehele look met alleen maar Essence producten maakte.

12Week 2 was freaking druk. Druk thuis, druk op het werk en druk met 1000 andere afspraken. Ik moest ook nog ff snel mijn nieuwe ID kaart ophalen in Vlissingen. Ik woon daar wel niet meer maar ik woon nog steeds in dezelfde gemeente :3 Boven in het pand naast het witte gebouw hebben Roy en ik nog zo’n 4 jaar geleden gewoont, met wreed mooi uitzicht op de boulevard! Hier zat ik op de bus naar m’n werk te wachten, het gemeente huis waar ik moest zijn was tegenover mijn oude woning ^^

13Mijn huid is een messy ramp op dit moment, geen idee waar het door komt maar ik verdenk stress er van >.< Misschien dat dit masker helpt! Ik scoorde het met 20% korting bij de tuinen.

14Dit jaar is eigenlijk nog niet zo leuk en goed voor mij geweest als zou moeten. Alles ging zowat kapot in deze eerste twee weken. Mijn gsm tripte de pan uit en mijn laptop liep continu vast terwijl ik er niks mee deed en mijn ruim 6 jaar oude harde schijf was extreem dringend aan vervanging toe. Weer een duur geintje zo’n mooie 1TB harde schijf, maar ik kan niet zonder! Roy heeft het vorig weekend voor me gefixt en alle programma’s geïnstalleerd die ik nodig heb voor het bloggen :) Roy is een engel want hij vond het prima dat ik er op zat te kijken met een kop thee en een kerstkransje.

15Mijn favoriete looks uit 2013: Ja, ik hou van kekke kleurtjes :3

16

Mijn verlate xmas presents zijn ook eindelijk binnen!

17Gisteren nog ff snel in mijn pauze naar het kruidvat gerend voor de nieuwste catrice LE goodies en wat dingen uit het vaste assortiment die weg gaan met 50% korting. En ja, jullie zien het goed: ik heb twee van de catrice celtica LE highlighters gescoord, 1tje voor mezelf en een andere misschien wel voor een upcoming winactie!

186 gorgeous models own lakjes gekregen van mijn lieve Roy :3

 

En hoe waren jullie eerste 2 weken van het nieuwe jaar?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Get To Know Femketje; 1-15 Januari 2014.”

  1. Dat is al een drukke maand tot nu toe! Wel balen van die man die zulke erge brandwonden kreeg =( Dan baal je ook erg!

  2. Leuke update!
    Vind je quote heel erg mooi en super toepasselijk; kan me er helemaal in vinden. Ik maak mezelf ook vaak veel te druk om dingen!

  3. Lekker veel foto’s! Mijn laptop kan het bloggen ook niet helemaal meer aan. En dat van die zorgen maken is heel herkenbaar!

  4. heel erg leuke foto’s! en bij ons was er met nieuwjaar precies hetzelfde gebeurt! gelukkig is er bij ons niemand gewond geraakt.

  5. Leuk dat het nu twee keer per maand komt!! Je look met essence producten vind ik je trouwens echt prachtig staan.

  6. Aaa wat ben ik jalours op de catrice highlighters! Ben al 3x langs de kruidvat geweest maar helaas hier is hij er nog steeds niet..
    die look met alleen maar essence producten is erg mooi trouwens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//