Catrice Blush Artist – 020 CorAll I Need.

DSC_2858Catrice heeft sinds de update van afgelopen lente echt amazingly mooie nieuwe items in het vaste assortiment. Zo ook deze blush trio met de naam 020 CorAll I Need. Er zijn nog 2 andere kleurcombinaties te vinden, eentje bronzy en de ander wat meer roze. Maar vandaag review ik deze koraal beauty!

DSC_2877 copy small

Ik heb ‘m al een aantal keren geprobeerd en gebruikt in looks en daily life en ik moet zeggen dat de pigmentatie meer dan prima is. Hij is voor mijn blekere huid zelf af en toe too much en goed blenden is dan zeker nodig. Ik vind ‘m fijn en niet al te lastig blenden, en de kleuren zijn mooi om gecombineerd of om los te dragen.

DSC_2886

De swatches hierboven zijn zonder primer en 1 swipe. De kwaliteit is goed, alleen vind ik de poeder soms wel iets te chalky en daardoor net iets te lossig *if you know what i mean*. De kleuren zijn zichtbaar erg pretty, de felste tint is net iets te donker voor mij, maar met goed blend-werk geeft hij wel een mooie rosy cheek ;) De 2 lichtere tinten zijn meer mijn ding. De middelste tint is trouwens matte, wat ik wel erg nice vind in een palette als deze. De lichtste tint is erg mooi voor dagelijks gebruik, deze is licht zalm-ish en heeft een mooie shimmer.

Al met al, ik ben best enthousiast, ik denk ook wel dat ik de bronzy variant en wellicht de meer roze trio ook nog wel ga scoren (blush addict in the house). De prijs voor dit palette: €4,59. Zeker budgetproof als je er bij stil staat dat je voor die prijs 3 aardig grote blushes krijgt.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Catrice Blush Artist – 020 CorAll I Need.”

  1. I generally really like Catrice blushes, not only are they super afordable but they are also really good quality for the price and have a lot of shades to choose from. This trio looks amazing :)

    1. Thanks :D I really love the brand, they always present new and affordable products which are actually really good quality!

  2. Deze wilde ik ook bijna kopen, maar ja, dan wil ik de andere 2 ook weer hebben :P Dus ik heb het maar met pijn laten liggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//