NYC – 823 A Kiss on the Hudson Palette.

DSC_3005NYC is een betaalbaar merk wat o.a. online en bij een groot aantal KV filialen te krijgen is. Vandaag review ik een paletje wat ik laatst won bij een mede beauty blogger, met de naam A Kiss On The Hudson.

DSC_3015 copy small

Ik kan heel kort maar krachtig zijn: IK BEN IN LOVE met dit paletje :D

Het is een quad, met 4 kleurtjes die super lekker snel blenden in en met elkaar. De kleuren varieren van aubergine naar zalmig roze en allemaal met een pretty shimmertje in. Niet discobal glitter, maar mooi en subtiel. De verpakking is stevig en bevat naast de 4 tinten ook nog een dual ended spons applicatortje, welke niet eens zo akelig is om mee te werken. Toch raad ik aan om te investeren in goede kwasten, dat scheelt een hoop tijd en moeite, ook bij andere oogmake-up producten ;)

Het is een ideaal paletje om een daily en vooral draagbare smokey look te maken en je kunt het met veel lipkleurtjes combineren. De prijs van deze beauty is ook nog eens goed te doen en lief voor je portemonnee met een prijsje van €4,29.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “NYC – 823 A Kiss on the Hudson Palette.”

  1. Mooie look weer Femke! Ik heb ook een palette van NYC en ben ook te spreken over de kwaliteit. Goede blendbare oogschaduw en mooie kleuren. Niet slecht!

  2. Mooi palette is het zeg! Zelf zou ik alleen geen raad weten met die wit/ lichtste kleur. En je look is echt weer geweldig ^^

    1. Ik heb ook het idee dat dit merk altijd een beetje vergeten/overgeslagen wordt door bloggers en consumenten.. erg jammer want er zit zeker veel moois tussen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//