Freedom – Pro Artist Pad; Studio To Go.

DSC_3082Eerder reviewde ik al het zwarte Freedom Pro Artist Pad palette met de naam Black Arts. Vandaag is het de beurt aan de neon roze variant, Studio To Go. Dit palette bevat niet alleen oogschaduws zoals het Black Arts palette, maar ook 2 bronzers, 1 blush en een highlighter.

DSC_3081

First things first: De prijs van dit palette is €29,95 maar ik heb hem voor €15 gescoord bij het KV. Freedom is een UK based make-up merk welke niet op dieren test. Volgens mij is het ook een sisterbrand van Revolution, net zoals I Heart Make-up. Het is een goed betaalbaar budget merk, met geweldige pigmentatie en een HUGE collectie :D

Maar nu dit mooie felle roze palette. De verpakking is net zoals het zwarte palette met een zachte bovenkant inclusief spiegel, welke je onder het palette kunt “vouwen”. De spiegel is, again, een zachte en niet echte glazen spiegel wat ik wel jammer vind. Dit palette bevat naast de gezichts poeders 32 oogschaduws welke ik op onderstaande foto ALLEMAAL op mijn onderarm geswatched heb, zonder primer!

DSC_3086

Het zijn vooral weer draagbare nude tinten welke varieren van huidskleur tot bruin, goud, grijs, mos en blauw. Een paar pops of colour dus, waar ik wel van hou. Ik moet zeggen dat de pigmentatie echt super is. De oogschaduws hebben verschillende finishes, vooral veel shimmery en metallic, maar er zitten ook mooie matte tinten in die zeker niet onder doen qua pigmentatie t.o.v. de metallic kleuren. En LOOK AT THAT BLACK SHADOW! Nice :D

DSC_3090Dan de poeders for the face. Ik ben niet echt blown away door deze poeders om eerlijk te zijn. De 2 bronzers zijn vrij warm en lijken bijna identiek op elkaar (ik zie serieus ook in real life niet veel verschil, ook niet in het palette). De blush is wel pretty roze, maar iets te fel om dagelijks te dragen. Deze moet je wel echt goed blenden, anders is het hello Pipo! De highlighter valt een beetje weg op mijn bleke huid :’) Maar hij is zeker aanwezig wanneer je hem op je jukbeenderen gebruikt. Hij is subtiel maar wel zichtbaar en geeft een pretty glow zonder discobal glitters achter te laten.

Het palette is puntsgewijs een 4 out of 5, en die ene punt aftrek komt door de bronzers. Ik had gewoon wat meer verschil tussen de 2 willen zien, en wellicht eentje die minder warm is qua ondertoon. De blush is goed gepigmenteerd en pretty, evenals de highlighter.. Laat staan de oogschaduws want die zijn amazing!

Ik heb tot nu toe het palette nog niet gebruikt voor een FOTD of Look post hier op femketje.nl, maar ik ga er binnenkort een aantal looks mee maken en schieten :)Β To Be Continued!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Freedom – Pro Artist Pad; Studio To Go.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//